2022. 05. 29. Vasárnap Magdolna napja
Következik:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között 05:00

Vezércikk

Vezércikk: Lehet, hogy a vizsgáló bizottság lezárta a vizsgálatot Városháza-ügyben, de a rendőrség nem

Boros Bánk Leventével, Filep Dáviddal és Néző Lászlóval beszélgettünk ma a nap történéseiről.Többek között arról, hogy Márki-Zay Pétert több, fogyatékkal élőket képviselő szervezet szólította fel bocsánatkérésre és arról is, hogy míg Bangóné lemondott, a momentumos Hajnal Miklós a jelek szerint megússza, hogy hazudott magának egy közgazdász diplomát.

További epizódok

Vezércikk: A DK és a Momentum cicaharcot folytat, a Jobbik saját magát rohasztja szét

Megy a vita arról, hogy a kormány legújabb gazdaságpolitikai intézkedései kinek fognak fájni igazán. A témáról Máthé Zsuzsa, Kacsoh Dániel és Szilvay Gergely is kifejtették a véleményüket M. Kovács Róbert műsorvezetőnek. 2022. május 27.

Vezércikk: Kizáratná az uniós csúcsról Orbán Viktort egy német zöld politikus

A Vezércikk vendégei Bencsik András, Dávid Bence és Filep Dávid voltak. 2022. május 26.

Vezércikk: Brüsszelben kiakadtak azon, hogy Orbán kormányában csak fehér magyar emberek vannak

A Vezércikk vendégei Ferencz Orsolya, Ómolnár Miklós és Ókovács Szilveszter voltak. Műsorvezető: Apáti Bence. 2022. május 25.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

Vezércikk: Megépül a teljes Liget-projekt

A stúdióban Deák Dániel, Fricz Tamás és ifj. Lomnici Zoltán. Nem az történt, amivel Karácsony Gergely és haverjai riogattak a Liget-project kapcsán. Műsorvezető: M. Kovács Róbert.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!