2023. 12. 04. Hétfő Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Vezércikk

Vezércikk: Kunhalmi szerint hatalmas politikai bravúr, hogy még mindig nincs kész a közös ellenzéki lista

Bencsik András, Dézsy Zoltán és Filep Dávid a HírTV stúdiójában. A baloldal nem kapkodja el a részükről vágyott kormányváltást, hiszen a közös listaállítással éppen a Lengyelországban síelgető Karácsony Gergelyre várnak, bár Kunhalmi Ágnes szerint már ez is nagy eredmény... Ő tudja... De szót volt arról is, hogy a baloldalon, mindenkinek mennie kell, aki kellemetlen kérdéseket feszeget, hiszen a félrelépő Jakab ellen etikai vizsgálatot indító jobbikoshoz hasonlóan azt az LMP-s képviselőnőt is felfüggesztették pártjából, aki Hajnal Miklós kamudiplomájának kérdését kezdte feszegetni.

  • Vezércikk: Kunhalmi szerint hatalmas politikai bravúr, hogy még mindig nincs kész a közös ellenzéki lista

A tartalomból: 

  • Huzavona - Még mindig nincs kész a közös ellenzéki lista
  • Nem lehet más – Felfüggesztették a Hajnal Miklós diplomaügyét bíráló LMP-st
  • Cukisodtak – Roma éljelölt a Jobbik listáján

Vendégeink:

  • Bencsik András, aki szerint ha valaki az újságírók közül azt állítja magáról, hogy ő független és objektív arról tudni lehet, hogy a legnagyobb disznóságokra is képes.
  • Dézsi Zoltán, aki úgy véli, hogy azokat a baloldali politikusokat, akik nincsenek benne a brancsban azonnal kirúgják, ha van merszük kifelé beszélni.
  • Filep Dávid, aki szerint az egy átlátszó hazugság a Jobbiktól, hogy a roma Varga Ferenc listára állításával próbálják pártjuk új imázsát igazolni.

Műsorvezető: M. Kovács Róbert

Teljes adás: 

 

 

További epizódok

Vezércikk: a bürokrata elit hülyének néz 500 millió embert + videó

Vezércikk: a bürokrata elit hülyének néz 500 millió embert + videó

Orbán Viktor szerint Ukrajna csatlakozási tárgyalásai nincsenek előkészítve. A hírre a Vezércikk vendégei is reagáltak. 2023. december 01.
Vezércikk: Lázonganak a momentumosok, Terézváros polgármestere is partnernek tekinti a DK-t + videó

Vezércikk: Lázonganak a momentumosok, Terézváros polgármestere is partnernek tekinti a DK-t + videó

Donáth Anna hadat üzent Gyurcsány Ferencnek, miközben más momentumosok partnerként tekintenek a DK-ra. Dúl a cicaharc, ahogy Huth Gergely, a Vezércikk csütörtöki adásának vendége fogalmaz. A baloldali helyezkedésről természetesen L. Simon László és ifj. Lomnici Zoltán is elmondta a véleményét a műsorban. 2023. november 30.
Vezércikk: Daniel Freund Orbán Viktorral kel és fekszik + videó

Vezércikk: Daniel Freund Orbán Viktorral kel és fekszik + videó

Márki-Zay Péter most azzal büszkélkedett a Facebook-oldalán, hogy Daniel Freunddal, Magyarország "nagy barátjával" találkozott. 2023. november 29.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!