2021. 11. 28. Vasárnap Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:05

Vezércikk

Vezércikk: Karácsony Gergelynek előbb-utóbb tűzbe kell tennie a kezét

M. Kovács Róbert Bencsik Andrással, Gajdics Ottóval és Ókovács Szilveszterrel elemezte a nap híreit, többek között azt, hogy Márki-Zay Péter választási győzelme esetén engedélyezné a melegházasságot. Arról is beszéltek, vajon Karácsony Gergelyék miért akarják megakadályozni, hogy kiderüljön az igazság a korrupciós botrányban felfedett városházi jutalékos rendszerről.

Teljes műsor:

Hír TV

További epizódok

Vezércikk: Ködösítés - Márki-Zay Csányi Sándorral tárgyalt, nem politizáltak

M. Kovács Róbert vendégei a hét utolsó Vezércikkében Kiszelly Zoltán, Lánczi Tamás és ifj. Lomnici Zoltán voltak. 2021. november 26.

Vezércikk: Karácsony Gergely szerint nincs itt semmi látnivaló

Szakértő vendégekkel ásunk a napi hírek tartalmának mélyére, és akikkel M. Kovács Róbert ezúttal a híreket elemezte: Filep Dávid, Deák Dániel és Rákay Philip. 2021. november 24.

Vezércikk: Az írott és íratlan szabályokat a baloldal nem tartja be

M. Kovács Róbert műsorvezető Ferencz Orsolyával, Boros Bánk Leventével és Néző Lászlóval elemezte a keddi híreket a Vezércikkben. 2021. november 23.

Legfrisebb híreink

Izrael lezárja határait a külföldiek előtt

Izrael lezárja határait a külföldiek előtt az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) Dél-Afrikából indult variánsa miatt - jelentette be szombat este Naftali Bennett izraeli miniszterelnök.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!