2022. 05. 24. Kedd Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között 02:00

Vezércikk

Vezércikk: Karácsony Gergelyék már saját magukkal sem értenek egyet

A Vezércikk vendégei Bencsik András, Mráz Ágoston Sámuel és Ókovács Szilveszter voltak.

BENCSIK ANDRÁS, akinek Joszif Sztálin színvonalát idézi az, amikor az uniós politikusok arról állítanak valótlanságokat, hogy mi okból tartják vissza a Magyarországnak járó helyreállítási alapot.

MRÁZ ÁGOSTON SÁMUEL, aki szerint amikor a baloldal kommunistázza a kormánypártokat, azzal logikailag arra szólítja fel saját szimpatizánsait, hogy a FIDESZ-re szavazzanak.

és ÓKOVÁCS SZILVESZTER, aki számára azért elégtétel a Magyar Zene Házának elkészülte, mert a végén azok is kénytelenek lesznek elismerni az épület nagyszerűségét, akik eddig hangosan kiabáltak ellene.

Témák:

ÚJ CSATATÉR – A harc kedvéért önmagával is harcolna a főváros

SZABOTÁZS – Jogsértően tartják vissza a magyar helyreállítási alapot

JÓZANSÁG – Már a baloldalon is unják az ellenzéki mindentagadást

Teljes műsor:

További epizódok

Vezércikk: Megépül a teljes Liget-projekt

A stúdióban Deák Dániel, Fricz Tamás és ifj. Lomnici Zoltán. Nem az történt, amivel Karácsony Gergely és haverjai riogattak a Liget-project kapcsán. Műsorvezető: M. Kovács Róbert. 2022. május 23.

Vezércikk: Megszokhattuk már, hogy amit a baloldaliak mondanak, annak mindig az ellenkezője az igaz

A vezércikk pénteki vendégei Ferencz Orsolya, Lánczi Tamás és Kiszelly Zoltán voltak. Műsorvezető: Apáti Bence 2022. május 20.

Vezércikk: A világ konzervatív fele Budapestre tekint

A stúdióban Bencsik András, Dávid Bence és Ókovács Szilveszter. Természetesen szó esett a Konzervatív Politikai Akciókonferencia első napján elhangzottakról. Műsorvezető: M. Kovács Róbert. 2022. május 19.

Legfrissebb híreink

Bennmaradt az élvonalban a Hertha BSC

A Hertha BSC bennmaradt a német labdarúgó-élvonalban, mivel idegenben 2-0-ra legyőzte a Hamburg csapatát az osztályozó hétfő esti visszavágóján.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!