2023. 12. 03. Vasárnap Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Globál 09:15

Vezércikk

Vezércikk: Ha Márki-Zay Péterék kerülnek kormányra, bele fogják sodorni Magyarországot a háborúba

A Vezércikkben akkor is elemeztük a nap híreit, ha Márki-Zay szerint csak hazudozunk, pedig nem a mi szavainkat kell mindig újramagyarázni. M. Kovács Róbert vendégei a kedd esti műsorban Néző László, Ferencz Orsolya és Boros Bánk Levente voltak:

  • Vezércikk: Ha Márki-Zay Péterék kerülnek kormányra, bele fogják sodorni Magyarországot a háborúba

NÉZŐ LÁSZLÓ, aki úgy véli, hogy ha kormányon lennének, az ellenzéknek nem lenne szüksége arra, hogy kokainbizniszből fedezzék a kampányukat,

FERENCZ ORSOLYA, aki szerint a baloldal hagyományos kommunista szervilizmusa miatt valószínűleg azt gondolja, hogy ha a NATO valamit parancsol, azt mindenáron végre kell hajtani

és BOROS BÁNK LEVENTE, aki nagyon kíváncsi arra, hogy mi fog szerepelni abban az EBESZ jelentésben, amely a Nézőpont Intézetben történt látogatásról készül majd.

Témák:

KOCKÁZAT – A választás tétje béke vagy háború

SZAJRÉ - Egymás ellenében is mutyiztak a zuglói balosok

LÁZÁLMOK - Márki-Zay Péter nyílt levelet írt Orbán Viktornak

További epizódok

Vezércikk: a bürokrata elit hülyének néz 500 millió embert + videó

Vezércikk: a bürokrata elit hülyének néz 500 millió embert + videó

Orbán Viktor szerint Ukrajna csatlakozási tárgyalásai nincsenek előkészítve. A hírre a Vezércikk vendégei is reagáltak. 2023. december 01.
Vezércikk: Lázonganak a momentumosok, Terézváros polgármestere is partnernek tekinti a DK-t + videó

Vezércikk: Lázonganak a momentumosok, Terézváros polgármestere is partnernek tekinti a DK-t + videó

Donáth Anna hadat üzent Gyurcsány Ferencnek, miközben más momentumosok partnerként tekintenek a DK-ra. Dúl a cicaharc, ahogy Huth Gergely, a Vezércikk csütörtöki adásának vendége fogalmaz. A baloldali helyezkedésről természetesen L. Simon László és ifj. Lomnici Zoltán is elmondta a véleményét a műsorban. 2023. november 30.
Vezércikk: Daniel Freund Orbán Viktorral kel és fekszik + videó

Vezércikk: Daniel Freund Orbán Viktorral kel és fekszik + videó

Márki-Zay Péter most azzal büszkélkedett a Facebook-oldalán, hogy Daniel Freunddal, Magyarország "nagy barátjával" találkozott. 2023. november 29.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!