2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

A Hold válaszolt - Portréfilm Bay Zoltánról

Következik:

Híradó 12:00

Vezércikk

Vezércikk: Gyurcsány Ferenc ezt bizony túltolta

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője posztolta elsőként a képet, amelyen a DK-elnök átöleli és lefogja a frissen beiktatott Ráczné Földi Judit országgyűlési képviselőt. Az interneten hamar terjedni kezdett a félreérthető (vagy éppen félre nem érthető) kép, amelyből hamar mémek is születtek. A sajátos gesztusról a Vezércikk vendégei is elmondták véleményüket.

  • Vezércikk: Gyurcsány Ferenc ezt bizony túltolta

A tartalomból: 

  • VESZÉLY - Egyre közelebb kerülünk a harmadik világháború kitöréséhez
  • PÁRHUZAMOS VALÓSÁG - A baloldal teljesen elrugaszkodott a valóságtól
  • MEGDÖBBENTŐ - Gyorsan mém lett Gyurcsány Ferenc szorító öleléséből
  • NYOMÁSGYAKORLÁS - Felmondólevelet postázott az orvosoknak a MOK
  • HALÁLKAMPÁNY - Halállal riogatja a szavazókat Jakab Péter

Vendégeink: 

  • Boros Bánk Levente, aki arra figyelmeztet, hogy minél több fegyvert kap ebben a háborúban az egyik fél, annál nagyobb az esélye annak, hogy Oroszország beszorul, és esetleg atomfegyverekhez nyúl
  • Pálffy István, aki azt hangsúlyozta, hogy amíg az ellenzék a háború eszkalálódását támogatja, addig a kormány álláspontja a háború kitörése óta következetesen békepárti
  • Kacsoh Dániel, aki arra emlékeztet, hogy a tavalyi választásokon a választók a háború kirobbanásának tudatában választottak kormányt, és ezzel egyértelműen a békére is szavaztak.

Műsorvezető: M. Kovács Róbert

Teljes adás: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!