2021. 11. 27. Szombat Virgil napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Troll - A keménymag szájkosár nélkül 21:05

Vezércikk

Vezércikk: Előbb vagy utóbb az igazság felül fog kerekedni a balliberális szalonok hazugságán

A Vezércikkben többek között arról beszéltünk, hogy a baloldalon csak a szereplők változnak, az elvek nem. Új üdvöskéjük, Márki-Zay Péter a határkerítés megtartásáról papol, de közben kanadai típusú ultraliberális migránsbefogadó szabályozást teremtene Magyarországon.

Témák:

SZÖVETSÉG - Marine Le Pennel tárgyalt Orbán Viktor

HULLÁM - Maszkviselésre kéri a közösségi járműveken utazókat Karácsony

ELFOGYOTT – Beteltek a szálláshelyek a hosszú hétvégére

Házigazda M. Kovács Róbert, és akikkel ma a bal- és a jobboldali lapok cikkeit egyaránt górcső alá vette

NÉZŐ LÁSZLÓ – , aki szerint a fővárosnak jobb lett volna, ha Karácsony Gergely az előválasztás után tartós szabadságra megy és szakértőkre bízza munkáját.

ÓMOLNÁR MIKLÓS – , aki úgy véli, hogy Márki-Zay Péter belépett a baloldali egyházba és most felmondja a liberális tantételt a migrációról.

RÁKAY PHILIP - , aki azt gondolja, hogy az igazság fölül fog kerekedni a balliberális szalonokban megfogalmazott hamis szólamokon.

Teljes műsor:

Hír TV

További epizódok

Vezércikk: Ködösítés - Márki-Zay Csányi Sándorral tárgyalt, nem politizáltak

M. Kovács Róbert vendégei a hét utolsó Vezércikkében Kiszelly Zoltán, Lánczi Tamás és ifj. Lomnici Zoltán voltak. 2021. november 26.

Vezércikk: Karácsony Gergelynek előbb-utóbb tűzbe kell tennie a kezét

Ezúttal is olvastunk a sorok között. Akik pedig ezúttal segítették a hírek megértését: Ókovács Szilveszter, Bencsik András és Gajdics Ottó. Műsorvezető: M. Kovács Róbert. 2021. november 25.

Vezércikk: Karácsony Gergely szerint nincs itt semmi látnivaló

Szakértő vendégekkel ásunk a napi hírek tartalmának mélyére, és akikkel M. Kovács Róbert ezúttal a híreket elemezte: Filep Dávid, Deák Dániel és Rákay Philip. 2021. november 24.

Legfrisebb híreink

Nem azt mondta Kövér

A Telex, az Index, a HVG és a 444 bombasztikus címekkel ismertette Kövér László házelnök egy beszédét, amelyet tavaly a  titkosszolgálatok vezetői előtt mondott. A lényeg, Kövér László szerint az ellenzék jelenti a legnagyobb nemzetbiztonsági veszélyt. A baj az, hogy a politikus nem ezt mondta.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!