2022. 05. 24. Kedd Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között 02:00

Vezércikk

Vezércikk: Csupán sika-mikálás történt a Városháza-ügyben

A tartalomból: A Közgyűlés szerint minden rendben volt a Városháza-eladás körül; Ötmilliót adna Márki-Zay önmaga leleplezéséért; Értékesítés helyett felújítják az egykori Istenszeme Fogadót. A Vezércikk szerdai vendégei Demeter Szilárd, Ómolnár Miklós és Kötter Tamás voltak. Műsorvezető: M. Kovács Róbert.

 

Vendégeink: 

  • DEMETER SZILÁRD, aki szerint amennyiben az ellenzék hatalomra kerülne, akkor a magyar törvényhozást is feladnák, mert amit Brüsszelben mondanak, az szerintük úgy jó, ahogy van.
  • ÓMOLNÁR MIKLÓS, aki úgy véli, hogy inkább takarító vagy sika-mika brigád volt a budapesti Városháza-eladást vizsgáló fővárosi bizottság, mint sem egy, az eset feltárására alkalmas testület.
  • és KÖTTER TAMÁS, aki, ha nem szégyellné, bejelentkezne a Márki-Zay Péter által felajánlott 1 millióért, mert olyan könnyű bizonyítani, hogy minden utólag letagadott kijelentése elhangzott.

Részlet adásunkból: 

Karácsony Gergely szerint a Magyar Zene Háza olyan tájidegen a Városligetben, mint amikor belepisilnek a szenteltvíztartóba. A keresztényekre sértő kifejezést Rétvári Bence, a KDNP politikusa is szóvá tette Facebook-posztjában, s természetesen reagáltak rá a Vezércikk vendégei is.

Ha ez Karácsony Gergő, Budapest, Budapest főpolgármestere, a nemzet fővárosának polgármestere számára ez olyan, mintha belepisilne a szenteltvíztartóba, akkor egyszerűen nem értem, hogy ez az ember hol él? Milyen értékkészlet alapján hozza meg a döntéseit? Ahelyett, hogy büszke lenne az idiótája arra, hogy van egy világszínvonalas, elképesztő tudásmennyiséget átadni tudó, élményszerű zene háza, és ezzel büszkélkedne, hogy élére állna az egésznek és ott tapsolna az első sorban Bán Laciéknak, hogy ezt megcsinálták, ehelyett nem elég, hogy belerúg a magyar zene házába, hanem a teljes keresztény, magyarán a teljes magyar társadalmat megsérti. Nem értem, hogy ezek az emberek el akarják veszíteni az összes lehetséges választást a következő 10 évben

- jelentette ki Demeter Szilárd. 

Tényleg hagy lovagoljak a szavakon. Belepisilni a szenteltvíztartóba… Úgy tudom, hogy Karácsony egy falusi gyerek, azt gondolom, hogy ha hazamenne úgy mise után akadna, aki jókedvében úgy a szájára verne egyet. Mindig kinyílik a bicska a zsebemben

- tette hozzá Ómolnár Miklós.

Teljes adás: 

Hír TV

További epizódok

Vezércikk: Megépül a teljes Liget-projekt

A stúdióban Deák Dániel, Fricz Tamás és ifj. Lomnici Zoltán. Nem az történt, amivel Karácsony Gergely és haverjai riogattak a Liget-project kapcsán. Műsorvezető: M. Kovács Róbert. 2022. május 23.

Vezércikk: Megszokhattuk már, hogy amit a baloldaliak mondanak, annak mindig az ellenkezője az igaz

A vezércikk pénteki vendégei Ferencz Orsolya, Lánczi Tamás és Kiszelly Zoltán voltak. Műsorvezető: Apáti Bence 2022. május 20.

Vezércikk: A világ konzervatív fele Budapestre tekint

A stúdióban Bencsik András, Dávid Bence és Ókovács Szilveszter. Természetesen szó esett a Konzervatív Politikai Akciókonferencia első napján elhangzottakról. Műsorvezető: M. Kovács Róbert. 2022. május 19.

Legfrissebb híreink

Bennmaradt az élvonalban a Hertha BSC

A Hertha BSC bennmaradt a német labdarúgó-élvonalban, mivel idegenben 2-0-ra legyőzte a Hamburg csapatát az osztályozó hétfő esti visszavágóján.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!