2022. 05. 29. Vasárnap Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 03:20

Vezércikk

Vezércikk: Csupán sika-mikálás történt a Városháza-ügyben

A tartalomból: A Közgyűlés szerint minden rendben volt a Városháza-eladás körül; Ötmilliót adna Márki-Zay önmaga leleplezéséért; Értékesítés helyett felújítják az egykori Istenszeme Fogadót. A Vezércikk szerdai vendégei Demeter Szilárd, Ómolnár Miklós és Kötter Tamás voltak. Műsorvezető: M. Kovács Róbert.

 

Vendégeink: 

  • DEMETER SZILÁRD, aki szerint amennyiben az ellenzék hatalomra kerülne, akkor a magyar törvényhozást is feladnák, mert amit Brüsszelben mondanak, az szerintük úgy jó, ahogy van.
  • ÓMOLNÁR MIKLÓS, aki úgy véli, hogy inkább takarító vagy sika-mika brigád volt a budapesti Városháza-eladást vizsgáló fővárosi bizottság, mint sem egy, az eset feltárására alkalmas testület.
  • és KÖTTER TAMÁS, aki, ha nem szégyellné, bejelentkezne a Márki-Zay Péter által felajánlott 1 millióért, mert olyan könnyű bizonyítani, hogy minden utólag letagadott kijelentése elhangzott.

Részlet adásunkból: 

Karácsony Gergely szerint a Magyar Zene Háza olyan tájidegen a Városligetben, mint amikor belepisilnek a szenteltvíztartóba. A keresztényekre sértő kifejezést Rétvári Bence, a KDNP politikusa is szóvá tette Facebook-posztjában, s természetesen reagáltak rá a Vezércikk vendégei is.

Ha ez Karácsony Gergő, Budapest, Budapest főpolgármestere, a nemzet fővárosának polgármestere számára ez olyan, mintha belepisilne a szenteltvíztartóba, akkor egyszerűen nem értem, hogy ez az ember hol él? Milyen értékkészlet alapján hozza meg a döntéseit? Ahelyett, hogy büszke lenne az idiótája arra, hogy van egy világszínvonalas, elképesztő tudásmennyiséget átadni tudó, élményszerű zene háza, és ezzel büszkélkedne, hogy élére állna az egésznek és ott tapsolna az első sorban Bán Laciéknak, hogy ezt megcsinálták, ehelyett nem elég, hogy belerúg a magyar zene házába, hanem a teljes keresztény, magyarán a teljes magyar társadalmat megsérti. Nem értem, hogy ezek az emberek el akarják veszíteni az összes lehetséges választást a következő 10 évben

- jelentette ki Demeter Szilárd. 

Tényleg hagy lovagoljak a szavakon. Belepisilni a szenteltvíztartóba… Úgy tudom, hogy Karácsony egy falusi gyerek, azt gondolom, hogy ha hazamenne úgy mise után akadna, aki jókedvében úgy a szájára verne egyet. Mindig kinyílik a bicska a zsebemben

- tette hozzá Ómolnár Miklós.

Teljes adás: 

Hír TV

További epizódok

Vezércikk: A DK és a Momentum cicaharcot folytat, a Jobbik saját magát rohasztja szét

Megy a vita arról, hogy a kormány legújabb gazdaságpolitikai intézkedései kinek fognak fájni igazán. A témáról Máthé Zsuzsa, Kacsoh Dániel és Szilvay Gergely is kifejtették a véleményüket M. Kovács Róbert műsorvezetőnek. 2022. május 27.

Vezércikk: Kizáratná az uniós csúcsról Orbán Viktort egy német zöld politikus

A Vezércikk vendégei Bencsik András, Dávid Bence és Filep Dávid voltak. 2022. május 26.

Vezércikk: Brüsszelben kiakadtak azon, hogy Orbán kormányában csak fehér magyar emberek vannak

A Vezércikk vendégei Ferencz Orsolya, Ómolnár Miklós és Ókovács Szilveszter voltak. Műsorvezető: Apáti Bence. 2022. május 25.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

Vezércikk: Megépül a teljes Liget-projekt

A stúdióban Deák Dániel, Fricz Tamás és ifj. Lomnici Zoltán. Nem az történt, amivel Karácsony Gergely és haverjai riogattak a Liget-project kapcsán. Műsorvezető: M. Kovács Róbert.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!