2022. 05. 16. Hétfő Mózes, Botond napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Híradó 17:00

Vezércikk

Vezércikk: Csupán sika-mikálás történt a Városháza-ügyben

A tartalomból: A Közgyűlés szerint minden rendben volt a Városháza-eladás körül; Ötmilliót adna Márki-Zay önmaga leleplezéséért; Értékesítés helyett felújítják az egykori Istenszeme Fogadót. A Vezércikk szerdai vendégei Demeter Szilárd, Ómolnár Miklós és Kötter Tamás voltak. Műsorvezető: M. Kovács Róbert.

 

Vendégeink: 

  • DEMETER SZILÁRD, aki szerint amennyiben az ellenzék hatalomra kerülne, akkor a magyar törvényhozást is feladnák, mert amit Brüsszelben mondanak, az szerintük úgy jó, ahogy van.
  • ÓMOLNÁR MIKLÓS, aki úgy véli, hogy inkább takarító vagy sika-mika brigád volt a budapesti Városháza-eladást vizsgáló fővárosi bizottság, mint sem egy, az eset feltárására alkalmas testület.
  • és KÖTTER TAMÁS, aki, ha nem szégyellné, bejelentkezne a Márki-Zay Péter által felajánlott 1 millióért, mert olyan könnyű bizonyítani, hogy minden utólag letagadott kijelentése elhangzott.

Részlet adásunkból: 

Karácsony Gergely szerint a Magyar Zene Háza olyan tájidegen a Városligetben, mint amikor belepisilnek a szenteltvíztartóba. A keresztényekre sértő kifejezést Rétvári Bence, a KDNP politikusa is szóvá tette Facebook-posztjában, s természetesen reagáltak rá a Vezércikk vendégei is.

Ha ez Karácsony Gergő, Budapest, Budapest főpolgármestere, a nemzet fővárosának polgármestere számára ez olyan, mintha belepisilne a szenteltvíztartóba, akkor egyszerűen nem értem, hogy ez az ember hol él? Milyen értékkészlet alapján hozza meg a döntéseit? Ahelyett, hogy büszke lenne az idiótája arra, hogy van egy világszínvonalas, elképesztő tudásmennyiséget átadni tudó, élményszerű zene háza, és ezzel büszkélkedne, hogy élére állna az egésznek és ott tapsolna az első sorban Bán Laciéknak, hogy ezt megcsinálták, ehelyett nem elég, hogy belerúg a magyar zene házába, hanem a teljes keresztény, magyarán a teljes magyar társadalmat megsérti. Nem értem, hogy ezek az emberek el akarják veszíteni az összes lehetséges választást a következő 10 évben

- jelentette ki Demeter Szilárd. 

Tényleg hagy lovagoljak a szavakon. Belepisilni a szenteltvíztartóba… Úgy tudom, hogy Karácsony egy falusi gyerek, azt gondolom, hogy ha hazamenne úgy mise után akadna, aki jókedvében úgy a szájára verne egyet. Mindig kinyílik a bicska a zsebemben

- tette hozzá Ómolnár Miklós.

Teljes adás: 

Hír TV

További epizódok

Vezércikk: A magyarok erős Magyarországot akarnak egy erős Európai Unióban

A stúdióban Máthé Zsuzsa, Kiszelly Zoltán és Filep Dávid. Ezúttal is központi téma volt az Ukrajnában zajló háború, pontosabban azok az egymásnak feszülések, melyeket a konfliktus eszkalált. Műsorvezető: Apáti Bence. 2022. május 13.

Vezércikk: Alakul az új kormány

Ezúttal Bencsik Andrással, Dézsy Zoltánnal és Ókovács Szilveszterrel olvastunk a sorok között. Ki, mivel foglalkozhat majd a hírek szerint az ötödik Orbán-kormányban? Műsorvezető: M. Kovács Róbert. 2022. május 12.

Vezércikk: Napok óta megy a boksz Brüsszel és Budapest között

A Vezércikk vendégei: Ferencz Orsolya, Kacsoh Dániel és Békés Márton voltak. 2022. május 11.

Legfrissebb híreink

Család - Gyermek - Jövő

Ha vannak családok, lesznek gyermekek és lesz jövőnk is – mondta a Kopp Mária Intézet elnöke az intézet Családtudományi Szakmai Kollégiumának könyvbemutatóján.

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

A gyalázat napja

A Newsmax 42 perces dokumentumfilmje a Capitolium 2021. január 6-i ostromáról - Globál, szombat 23 óra, HírTV.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!