2022. 05. 22. Vasárnap Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Vetítő 23:10

Vezércikk

Vezércikk: Az ellenzék Márki-Zay Péterrel törököt fogott

A baloldal miniszterelnök-jelöltje megint össze-vissza beszél: most akkor csak felfelé, vagy most kéne abbahagyni?! A helyes válaszra április 3-án lehet szavazni, már ha Márki-Zay eljut odáig. Hiszen: hiába szállt be Márki-Zay kampányába már a Szabad Európa is, a baloldali miniszterelnök-jelölt elfogadottsága mélyrepülésbe kezdett. A stúdióban Bayer Zsolt, Kiszelly Zoltán és Lánczi Tamás. Műsorvezető: M. Kovács Róbert.

Bayer Zsolt szerint az ellenzék Márki-Zay Péterrel törököt fogott, de mindenkinek el kell mennie szavazni, mert a választást még nem nyertük meg. Lánczi Tamásúgy véli, mostanra mindenkinek leesett, hogy csak egy baloldal van, és azt Gyurcsány Ferenc vezeti. Kiszelly Zoltán pedig  úgy gondolja, Gyurcsány Ferenc napi Facebook-posztjaiból látszik, ki az igazi impulzus-adó a baloldalon.

Teljes adás:

További epizódok

Vezércikk: Megszokhattuk már, hogy amit a baloldaliak mondanak, annak mindig az ellenkezője az igaz

A vezércikk pénteki vendégei Ferencz Orsolya, Lánczi Tamás és Kiszelly Zoltán voltak. Műsorvezető: Apáti Bence 2022. május 20.

Vezércikk: A világ konzervatív fele Budapestre tekint

A stúdióban Bencsik András, Dávid Bence és Ókovács Szilveszter. Természetesen szó esett a Konzervatív Politikai Akciókonferencia első napján elhangzottakról. Műsorvezető: M. Kovács Róbert. 2022. május 19.

Vezércikk: Magyarország politikai értelemben túlnőtt a fizikai határain

A műsor vendégei: Ómolnár Miklós, Halkó Petra és Filep Dávid. 2022. május 18.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!