2022. 05. 17. Kedd Paszkál napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között 14:00

Vezércikk

Vezércikk: Amerikai és izraeli befektetőknek kínálták a Városháza épületét

Bayer Zsolt, Kiszelly Zoltán és Lánczi Tamás többek között arról beszélgetett, milyen érdekes, hogy a városházi korrupciót vizsgáló bizottság nem talált nyomot az ingatlaneladások mellé kiépített rendszerről, miközben a nyomozóhatóságok már egy olyan tanút is meghallgattak, aki szerint Tüttő Kata főpolgármester-helyettessel kellett volna beszélgetni a Városháza áráról. De az is meglehetősen érdekes, hogy Márki-Zay olyan egészségügyi szakértőt válogatott be az árnyékkormányába, aki feltétlen híve a fizetős egészségügynek. Műsorvezető: M. Kovács Róbert.

A nyomozóhatóságoknak csak néhány nap kellett ahhoz, hogy megcáfolják a Karácsony Gergely vezette városházán felállított korrupciós vizsgálóbizottság hét elején elkészült jelentésének tartalmát.

A Mediaworks Hírcentrumának birtokába került jegyzőkönyv szerint az 1-es számú tanú kijelentette, hogy három alkalommal egyeztetett az adásvétel ügyében Berkivel, akit már három éve ismer, és aki rendszeresen küldött neki e-maileket az eladó fővárosi ingatlanokról. Az 1-es számú tanú a nyomozók kérdésére elmondta: az első találkozón – amely 2021 tavaszán a Westend irodaházban zajlott le – Berki Zsolton kívül egy másik személy is jelen volt, de semmi konkrétumról nem esett szó. Berki csupán arról biztosította, hogy a Városháza valóban eladó, és egyben afelől érdeklődött, hogy az amerikaiak érdeklődnek-e.

Akik pedig a téma kapcsán kifejtették a véleményüket Bayer Zsolt, Kiszelly Zoltán és Lánczi Tamás.

Teljes adás:

HírTV

 

További epizódok

Vezércikk: A magyar gazdaság nem torpant meg

A Vezércikk vendégei: Deák Dániel, Kiszelly Zoltán és ifj. Lomnici Zoltán voltak. 2022. május 16.

Vezércikk: A magyarok erős Magyarországot akarnak egy erős Európai Unióban

A stúdióban Máthé Zsuzsa, Kiszelly Zoltán és Filep Dávid. Ezúttal is központi téma volt az Ukrajnában zajló háború, pontosabban azok az egymásnak feszülések, melyeket a konfliktus eszkalált. Műsorvezető: Apáti Bence. 2022. május 13.

Vezércikk: Alakul az új kormány

Ezúttal Bencsik Andrással, Dézsy Zoltánnal és Ókovács Szilveszterrel olvastunk a sorok között. Ki, mivel foglalkozhat majd a hírek szerint az ötödik Orbán-kormányban? Műsorvezető: M. Kovács Róbert. 2022. május 12.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

A gyalázat napja

A Newsmax 42 perces dokumentumfilmje a Capitolium 2021. január 6-i ostromáról - Globál, szombat 23 óra, HírTV.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!