2022. 05. 20. Péntek Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Hungary 2022 - Konzervatív Politikai Akció Konferencia

Következik:

Híradó 17:00

Vezércikk

Vezércikk: Alakul az új kormány

Ezúttal Bencsik Andrással, Dézsy Zoltánnal és Ókovács Szilveszterrel olvastunk a sorok között. Ki, mivel foglalkozhat majd a hírek szerint az ötödik Orbán-kormányban? De szó volt arról is, hogy miután a hazai választáson teljesen súlyát vesztette a Momentum, megint azzal foglalkoznak, amihez a legjobban értenek: hazájuk ellen hergelik az Európai Bizottságot.

A tartalomból:

  • Gőzerővel alakul az ötödik Orbán-kormány, amelynek várható tagjairól már jelentek meg félinformációk.
  • A baloldal annyira maga alatt van a választási vereség óta, hogy azt már a vérbalos Horn Gábor vezette kutatóintézet is kénytelen volt elismerni.
  • Miután a Momentumra itthon a kutya sem kíváncsi, a nolimpiások visszatértek ahhoz, amiben a legeredményesebbek, megint Magyarország ellen hergelnek Brüsszelben.
  • Karácsony Gergely a jelek szerint jó úton halad, hogy a budapesti tömegközlekedést is gallyra vágja.
  • Európa a saját kezébe harap, amikor embargót vetne ki az oroszországi szénhidrogén-szállításokra. Ez komoly dilemma elé állítja a nyugat-európai zöld pártokat!
  • Az önmagában nem lenne nálunk hír, hogy a liberális párti Bősz Anett anyai örömök elé néz. De az már igen, hogy a Magyar Nemzet írása szerint komoly összegű csecsemőgondozási díjra lesz jogosult.

Vendégeink: 

  • Bencsik András, akinek az a sejtése, hogy Demszky Gábor titokban belopózott a Városházára és ő lett a legfőbb tanácsadó, mivel lassan, de biztosan minden tönkremegy Budapesten.
  • Dézsy Zoltán, aki szerint Lázár János visszatérése azt igazolja, a kormány komoly csatákra készül, Orbán Viktor pedig a feladathoz választja a minisztereket maga mellé.
  • Ókovács Szilveszter, aki úgy gondolja, ha a baloldal nem tárja fel a hibáit és a problémáit, akkor nem lesz ellenzék ebben a ciklusban, ami nagy baj.

Műsorvezető: M. Kovács Róbert

Teljes adás: 

További epizódok

Vezércikk: A világ konzervatív fele Budapestre tekint

A stúdióban Bencsik András, Dávid Bence és Ókovács Szilveszter. Természetesen szó esett a Konzervatív Politikai Akciókonferencia első napján elhangzottakról. Műsorvezető: M. Kovács Róbert. 2022. május 19.

Vezércikk: Magyarország politikai értelemben túlnőtt a fizikai határain

A műsor vendégei: Ómolnár Miklós, Halkó Petra és Filep Dávid. 2022. május 18.

Vezércikk: A baloldalon a kampány alatt és után is Gyurcsány a főnök

A keddi Vezércikk vendégei Néző László, Pindroch Tamás és Boros Bánk Levente voltak. 2022. május 17.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!