2021. 10. 18. Hétfő Lukács napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 18:50

Vezércikk

Vezércikk: A magyarok túlnyomó többsége Gyurcsány Ferenc távozását követeli a közéletből

Térjünk a lényegre! Műsorvezető: M. Kovács Róbert és akikkel a sorok között olvasott: Gajdics Ottó, aki szerint Isten óvja Magyarországot attól, hogy Gyurcsányék visszajöjjenek, Mráz Ágoston Sámuel, aki úgy gondolja, hogy a következő választás egy népszavazás lesz Gyurcsány Ferencről és Ó. Kovács Szilveszter, aki hangsúlyozta: senki nem azt akarja, hogy egypártrendszer működjön Magyarországon.

A Vezércikk fő témái:

KORMÁNYÜLÉS - az utolsó órában vagyunk

Kihelyezett frakcióülést tartottak a kormánypártok Esztergomban, az azt követő sajtótájékoztatón Kocsis Máté frakcióvezető kijelentette: "történelmi küldetés, hogy a Gyurcsány-korszakkal leszámoljunk". 

KULTÚRHARC - a művészek 40%-a balra húz

A HVG meghasonlott: szinte sajnálkoznak azon, hogy a jobboldal nem tudja megnyerni a kultúrharcot.

MERÉSZ – Tóta W: mintha mise történt volna?

A fékezhetetlen agyvelejű Tóta W. Árpád ismét a hívőkbe törölte sáros csizmáját. Mindezt a baloldal vérestollú publicistája úgy tálalta Facebook-oldalán, hogy érzékeny hitűek ne nézzenek ide. Vajon mit írna Tóta W. egy muszlim országban?!

Teljes műsor:

Hír TV

További epizódok

Vezércikk: Orbán szerint plüssmacikkal nem lehet megvédeni határt

Ismét olvastunk a sorok között, akik pedig segítettek a bal- és jobboldali sajtóhírek hátterének elemzésében: Deák Dániel, Bayer Zsolt és Kiszelly Zoltán. Műsorvezető: M. Kovács Róbert. 2021. október 15.

Vezércikk: Az olasz maffia elleni lépéseket venné át a DK miniszterelnök-jelöltje

Ezúttal is olvastunk a sorok között. Akik pedig ezúttal segítették a bal- és jobboldali hírek megértését: Ókovács Szilveszter, Bencsik András és Mráz Ágoston Sámuel. Műsorvezető: M. Kovács Róbert. 2021. október 14.

Vezércikk: Szeretnénk emlékezni '56 hőseire és 2006 szenvedőire is

Gajdics Ottó, Ómolnár Miklós és Apáti Bence voltak a Vezércikk vendégei. 2021. október 13.

Legfrisebb híreink

Kattant a bilincs

A gyanú szerint egy 47 éves férfi debreceni albérletében árulta a drogot.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!