2022. 05. 20. Péntek Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Párbaj - a hét csörtéje 20:10

Vezércikk

Vezércikk: 81 kőkemény nap áll előttünk!

Megmutattuk, hogy hiába igyekszik letagadni a baloldal sajtója, terjed a nemátalakító műtétek kártékony divatja, a meleglobbi ráadásul már 10 éve azért kampányol, hogy befolyásolhassa a gyermekeinket. De szót ejtettünk arról is, hogy milyen károkat okozhatna a magyar egészségügyben a baloldal, kormányfőjelöltjük szerint például nem kell mindenhova sürgősségi vagy szülészeti osztály.  A szerdai Vezércikkben M. Kovács Róbert vendégei Kötter Tamás, Ómolnár Miklós és Rákay Philip voltak.

 

Kötter Tamás, aki úgy látja: abban a szerencsés helyzetben vannak a választók, hogy a bal- és jobboldali kormányok teljesítménye összehasonlítható, és ez alapján hozhatnak döntést áprilisban.

Ómolnár Miklós, aki arra emlékeztet, hogy már csak 81 nap hátra a választásokig, így most már minden politikai erő véglegesítheti a terveit, elképzeléseit. 

Rákay Philip aki arra figyelmeztet, hogy a valaha volt legfontosabb választás lesz áprilisban Magyarországon, és éppen ezért a kampányban a baloldaltól mindenre és mindennek az ellenkezőjére is számítani kell.

Teljes beszélgetés:

Hír TV

 

További epizódok

Vezércikk: A világ konzervatív fele Budapestre tekint

A stúdióban Bencsik András, Dávid Bence és Ókovács Szilveszter. Természetesen szó esett a Konzervatív Politikai Akciókonferencia első napján elhangzottakról. Műsorvezető: M. Kovács Róbert. 2022. május 19.

Vezércikk: Magyarország politikai értelemben túlnőtt a fizikai határain

A műsor vendégei: Ómolnár Miklós, Halkó Petra és Filep Dávid. 2022. május 18.

Vezércikk: A baloldalon a kampány alatt és után is Gyurcsány a főnök

A keddi Vezércikk vendégei Néző László, Pindroch Tamás és Boros Bánk Levente voltak. 2022. május 17.

Legfrissebb híreink

Radar - Kapszula hotel

Egyre népszerűbbek hazánkban is a kapszula hotelek. Az első ilyen 1979-ben Japánban nyílt meg.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

Vezércikk: Alakul az új kormány

Ezúttal Bencsik Andrással, Dézsy Zoltánnal és Ókovács Szilveszterrel olvastunk a sorok között. Ki, mivel foglalkozhat majd a hírek szerint az ötödik Orbán-kormányban? Műsorvezető: M. Kovács Róbert.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!