2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:05

Vezércikk

Vezércikk: Márki-Zay olyan, mint a fekete lovag a Monty Python-ból

Orbán Viktorral szembeni gyűlöletét hozta Erdélybe Márki-Zay Péter - írja az erdélyi Krónika. Erről is szó esett a Vezércikk szerdai adásában, melyben M. Kovács Róbert műsorvezető vendégei Demeter Szilárd, Ómolnár Miklós és Pindroch Tamás voltak.

  • Vezércikk: Márki-Zay olyan, mint a fekete lovag a Monty Python-ból

 

Én sokat gondolkodtam azon, hogy mi a különbség Márki-Zay Péter és Gyurcsány Ferenc között, és egyetlen egy különbséget látok, hogy Gyurcsány Ferenc legalább következetesen hazudik

- mondta Demeter Szilárd

Az erdélyi barátaim azt mondják, hogy Marosvásárhelyen is megfordult vagy csak tervezte, és csak a román sajtónak volt hajlandó nyilatkozni, tehát nem föltétlenül az a nemzetvezér karakter vagy figura.

Ómolnár Miklós hozzátette:

Nekem egy réges-régi adoma jut erről az egészről eszembe, ugye van egy ló, aki meglehetősen összevissza tör előre, mire megszólal valaki a tömegből, hogy vakmerő ez a ló! Mire a gazdája azt mondja, hogy nem vakmerő kérem, hanem vak. Szóval ahogy Márki-Zay bevonul Erdélybe, hááát, hogy még egy filmes hasonlatot is idehozzak tényleg a fekete lovag a Monty Python-ból, akinek már keze-lába le van vágva, és aztán annyit talál mondani, hogy egyezzünk ki egy döntetlenben. Ez tényleg egy mission impossible volt.

 Pindroch Tamás szerint vihette volna magával Gyurcsányt is egy hátizsákban. 

De azt azért ne felejtsék el az erdélyiek sem, meg a határon túli magyarok nagy része sem felejtse el, hogy ez az ember, Márki-Zay Péter a Gyurcsány-listát vezeti. Tehát Gyurcsány Ferencnek lesz a legnagyobb frakciója ebben a parlamentben az ellenzéki pártok közül, és ha ne adj'Isten hatalomra kerülne ez az ember, akkor nem ő határozná meg a politikát, hanem Gyurcsány Ferenc. Az, aki elvenné a szavazati jogot az erdélyiektől és a határon túli magyaroktól, illetve kirekesztené őket a magyarságból is.

Teljes adás:

Hír TV

További epizódok

Vezércikk: Zöld energiaforradalmat hirdet a Párbeszéd

Vezércikk: Zöld energiaforradalmat hirdet a Párbeszéd

A keddi Vezércikk vendégei Néző László, Boros Bánk Levente és Csizmadia Tamás voltak. 2022. augusztus 16.
Vezércikk: Schmuck Erzsébet annyi erdő telepítését követeli, amely nagyobb Magyarország területétől

Vezércikk: Schmuck Erzsébet annyi erdő telepítését követeli, amely nagyobb Magyarország területétől

A hétfői Vezércikk vendégei Farkas Vajk, L. Simon László és ifj. Lomnici Zoltán voltak. 2022. augusztus 15.
Vezércikk: A baloldal soha nem cselekszik

Vezércikk: A baloldal soha nem cselekszik

A Vezércikk vendégei: Ferencz Orsolya, Filep Dávid és Szabó László. 2022. augusztus 12.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!