2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vezércikk 03:00

Vezércikk

Vezércikk: Márki-Zay olyan, mint a fekete lovag a Monty Python-ból

Orbán Viktorral szembeni gyűlöletét hozta Erdélybe Márki-Zay Péter - írja az erdélyi Krónika. Erről is szó esett a Vezércikk szerdai adásában, melyben M. Kovács Róbert műsorvezető vendégei Demeter Szilárd, Ómolnár Miklós és Pindroch Tamás voltak.

  • Vezércikk: Márki-Zay olyan, mint a fekete lovag a Monty Python-ból

 

Én sokat gondolkodtam azon, hogy mi a különbség Márki-Zay Péter és Gyurcsány Ferenc között, és egyetlen egy különbséget látok, hogy Gyurcsány Ferenc legalább következetesen hazudik

- mondta Demeter Szilárd

Az erdélyi barátaim azt mondják, hogy Marosvásárhelyen is megfordult vagy csak tervezte, és csak a román sajtónak volt hajlandó nyilatkozni, tehát nem föltétlenül az a nemzetvezér karakter vagy figura.

Ómolnár Miklós hozzátette:

Nekem egy réges-régi adoma jut erről az egészről eszembe, ugye van egy ló, aki meglehetősen összevissza tör előre, mire megszólal valaki a tömegből, hogy vakmerő ez a ló! Mire a gazdája azt mondja, hogy nem vakmerő kérem, hanem vak. Szóval ahogy Márki-Zay bevonul Erdélybe, hááát, hogy még egy filmes hasonlatot is idehozzak tényleg a fekete lovag a Monty Python-ból, akinek már keze-lába le van vágva, és aztán annyit talál mondani, hogy egyezzünk ki egy döntetlenben. Ez tényleg egy mission impossible volt.

 Pindroch Tamás szerint vihette volna magával Gyurcsányt is egy hátizsákban. 

De azt azért ne felejtsék el az erdélyiek sem, meg a határon túli magyarok nagy része sem felejtse el, hogy ez az ember, Márki-Zay Péter a Gyurcsány-listát vezeti. Tehát Gyurcsány Ferencnek lesz a legnagyobb frakciója ebben a parlamentben az ellenzéki pártok közül, és ha ne adj'Isten hatalomra kerülne ez az ember, akkor nem ő határozná meg a politikát, hanem Gyurcsány Ferenc. Az, aki elvenné a szavazati jogot az erdélyiektől és a határon túli magyaroktól, illetve kirekesztené őket a magyarságból is.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Vezércikk – Országjárásra indult Orbán Viktor + videó

Vezércikk – Országjárásra indult Orbán Viktor + videó

Országjárásra indult Orbán Viktor. Eközben Donáth Anna arra panaszkodott, hogy szerinte Magyar Péter támogatói elkezdtek fanatikusan és erőszakosan viselkedni. Holott a Momentum elnöke szerint mindannyiunk felelőssége, hogy „edukálják a követőiket". Hogy mit gondolnak erről a Vezércikk vendégei: Bencsik András, Boros Bánk Levente és Móczár Gábor, kiderült esti adásunkból.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!