2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Ellenzék: Orbán nem Magyarország problémáiról beszélt

Hír TV

2018. február 18., vasárnap 19:05, frissítve: vasárnap 20:23

A Jobbik szerint ironikus, hogy éppen az az Orbán Viktor beszél kordonok mögött, aki 12 éve még lebontotta őket. Karácsony Gergely nyílt vitára hívta a miniszterelnököt, aki szerint ma már csak a sajátjai előtt mer beszélni.

Kisvasúttal és helikopterleszállóval készült az Együtt a miniszterelnök évértékelőjére. A párt miniszterelnök-jelöltje szerint nem meglepő, hogy nem került szóba az Elios-ügy.

Az Együtt szerint a miniszterelnök általában a valóságról nem szokott beszélni, hogy egy helyben járó országot látunk, melyet Románia, Szlovákia lassan lehagy. És ennek sajnos része az, hogy nagyon nagy a korrupció, amelyben az Orbán család immár közvetlenül, bizonyítottan érintett – véli Szigetvári Viktor.

Sokatmondó, hogy a miniszterelnök kordonok mögé bújik, ahogyan korábban Gyurcsány Ferenc – mondta el a Jobbik frakcióvezetője.

Amikor a Kossuth téren kordonokat emelt a Gyurcsány-kormány azért, hogy védjék saját magukat a korrupt szocialista politikusok, akkor Orbán Viktorék odamentek és lebontották a kordonokat. Most Orbán Viktor a korrupt politikus, aki bitorolja a hatalmat, most Orbán Viktor emeltet kordont azért, hogy megvédje magát, hogy ne kelljen ezekkel a transzparensekkel szembesülnie – hangoztatta Volner János.

A szocialisták és a Párbeszéd közös miniszterelnök-jelöltje nyilvános vitára hívta Orbán Viktort. Karácsony Gergely szerint véget érhetne a miniszterelnök bujkálása.

Hagyjuk abba azt a játékot, hogy a saját közönsége előtt, a saját médiája előtt, saját újságírói előtt, a saját közönsége előtt képes csak beszélni és folyamatosan hangoztatni a saját hazugságait. Álljon ki egy nyílt vitára. A demokrácia a vitát feltételezi, és akinek igaza van, az nem fél a vitától, mert meg tudja védeni az igazát – hívta ki a miniszterelnököt Karácsony.

Az LMP miniszterelnök-jelöltje videoüzenetben reagált az évértékelőn elhangzottakra. Szél Bernadett szerint nem létezik két Magyarország.

Orbán Viktor szerint Magyarország visszaszerezte az önállóságát. Ezzel szemben a valóság az, hogy a miniszterelnök évről évre, pontról pontra végrehajtja a Putyin-tervet. Orbán Viktor szerint ma az, aki többet dolgozik, az többet is keres. A valóság ezzel szemben az, hogy a magyar emberek egyre többet dolgoznak és egyre kevesebbet keresnek – mondta Szél Bernadett.

Az Európai Alternatíva Párt aktivistái a Lánchídra kifeszített molinóval tiltakoztak a kormány politikája ellen.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!