2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:30

Troll

Troll: Vajon, mikor követelik a gyertya áfájának csökkentését?

Troll című műsorunk vendégei ezúttal is olyan témákkal jelentkeztek, amelyek a héten „megmozgatták” az agytekervényeket. A stúdióban Tóth Szabi zenész, Gav Duncan, a skót Fidesz-bérenc, Kalmár Tibor író, médiaguru és ezúttal Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.

  • Troll: Vajon, mikor követelik a gyertya áfájának csökkentését?

Nacsa Lőrinc azt ajánlotta figyelembe, hogy Márki-Zay Péter, miként is beszélt a rezsicsökkentésről. Állítja, az ostobaság, az emberek inkább használjanak kevesebb vizet és áramot. A KDNP-s politikus szerint ebből a kijelentésből is lejön az ellenzék felsőbbrendűség érzése, hogy „majd ti fogyasszatok kevesebbet, vagy olvassatok kevesebbet”, vagyis megint csak azt látni, hogy az emberek a legkevésbé sem érdeklik őket, csak a hatalom és a pénz.

Ugyanarról van szó, mint amikor Kim Dzsong Un azt mondta, gyerekek, elég sokat eszünk, nem? Vissza kell venni

– tette hozzá Gav Duncan.

Nacsa Lőrinc szerint ő maga már várja is Szabó Tímea javaslatát a parlamentben, amiben követeli a gyertyák áfájának csökkentését.

Hozzátette:

ugyanakkor ellenzik Paks 2-t, ami áramot fog termelni, mindent, ami Magyarország energiafüggetlenségéhez vezet, de ugye, gyújtsunk gyertyát.

Gav Duncan azt az esetet említette fel, amikor a klímavédelmi aktivista szülők a glasgow- csúcson a saját gyerekeiket használják fel céljaik érvényesítése érdekében.

S, ha már klímacsúcs. Tóth Szabi nem ment el szó nélkül amellett, hogy a Glasgow-ba magángépekkel érkező politikusok egyetlen utazása következtében több szén-dioxid került a levegőbe, mint amennyit több átlagember termel, egyetlen év alatt.

Kalmár Tibor témája pedig a „mélyszegény” Cseh Katalin kicsit sem visszafogott esküvője volt.

Teljes adás: 

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!