2022. 01. 16. Vasárnap Gusztáv napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Hírek 11:00

Troll

Troll: Vajon, mikor követelik a gyertya áfájának csökkentését?

Troll című műsorunk vendégei ezúttal is olyan témákkal jelentkeztek, amelyek a héten „megmozgatták” az agytekervényeket. A stúdióban Tóth Szabi zenész, Gav Duncan, a skót Fidesz-bérenc, Kalmár Tibor író, médiaguru és ezúttal Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.

Nacsa Lőrinc azt ajánlotta figyelembe, hogy Márki-Zay Péter, miként is beszélt a rezsicsökkentésről. Állítja, az ostobaság, az emberek inkább használjanak kevesebb vizet és áramot. A KDNP-s politikus szerint ebből a kijelentésből is lejön az ellenzék felsőbbrendűség érzése, hogy „majd ti fogyasszatok kevesebbet, vagy olvassatok kevesebbet”, vagyis megint csak azt látni, hogy az emberek a legkevésbé sem érdeklik őket, csak a hatalom és a pénz.

Ugyanarról van szó, mint amikor Kim Dzsong Un azt mondta, gyerekek, elég sokat eszünk, nem? Vissza kell venni

– tette hozzá Gav Duncan.

Nacsa Lőrinc szerint ő maga már várja is Szabó Tímea javaslatát a parlamentben, amiben követeli a gyertyák áfájának csökkentését.

Hozzátette:

ugyanakkor ellenzik Paks 2-t, ami áramot fog termelni, mindent, ami Magyarország energiafüggetlenségéhez vezet, de ugye, gyújtsunk gyertyát.

Gav Duncan azt az esetet említette fel, amikor a klímavédelmi aktivista szülők a glasgow- csúcson a saját gyerekeiket használják fel céljaik érvényesítése érdekében.

S, ha már klímacsúcs. Tóth Szabi nem ment el szó nélkül amellett, hogy a Glasgow-ba magángépekkel érkező politikusok egyetlen utazása következtében több szén-dioxid került a levegőbe, mint amennyit több átlagember termel, egyetlen év alatt.

Kalmár Tibor témája pedig a „mélyszegény” Cseh Katalin kicsit sem visszafogott esküvője volt.

Teljes adás: 

HírTV

 

További epizódok

Troll: Igény van a normalitásra Magyarországon!

Ezen a heten a Trollban Vincze Emília, Toth Szabolcs, Gav Duncan és Kalmár Tibor elemzi a hét legvitatottabb témáit, a már megszokott egyedi stílusban. 2022. január 15.

Troll: Az ellenzék nem versenyt akar, hanem eltaposni....

Az idei első Troll vendégei Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc, Tóth Szabi zenész és Apáti Bence a Fidesz illiberális NER-táncosa voltak. Műsorvezető Lentulai Krisztián. 2022. január 08.

Troll: A békemenet volt az év legmeghatározóbb élménye

Az év utolsó Trolljának második részében Hollik István, a Fidesz- KDNP kommunikációs igazgatója, Nacsa Lőrinc KDNP-s országgyűlési képviselő, Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa és Tóth Szabi zenész volt Lentulai Krisztián vendége. 2021. december 31.

Legfrissebb híreink

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!