2021. 10. 25. Hétfő Blanka, Bianka napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Mozaik 09:05

Troll

Troll: Nagyító alatt a kampánydalok

A megújult Troll e heti adása a kampánydalokról szólt. Palányi Nóra a Karc Fm riportere, Kacsoh Dániel a Mandiner főszerkesztő-helyettese, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Tóth Szabi zenész voltak a csiga csoport tagjai Lentulai Krisztián műsorvezető mellett.

 

"Kampánydalt írni nem egy hálás feladat, a zenészek többsége vallja, hogy kampánydalt és karácsonyi dalt nem szabad készíteni."

 

Volt véleménye a csapatnak a szerzeményekről és még az előadásokról is, érdemes visszanézni az adást:

Hír TV

 

További epizódok

Troll: Márki-Zaynak mennyire lesz könnyű, vagy nehéz dolga Gyurcsánnyal?

A Trollban ezúttal Apáti Bence, Gav Duncan, Tóth Szabi és Kalmár Tibor. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2021. október 23.

Troll: Márki-Zay Péter a politikai Alekosz

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Palányi Nóra, a Karc FM riportere, Tóth Szabi zenész, Kalmár Tibor író, médiaguru és Gav Duncan skót Fidesz-bérenc tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2021. október 16.

Troll: Ha valaki megbukott a buliban, akkor az a Momentum

Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa, Tóth Szabi zenész, Kalmár Tibor író, médiaguru és Gav Duncan skót Fidesz-bérenc voltak Lentulai Krisztián vendégei. 2021. október 09.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!