2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Szigorúan titkos - Magyarország a Varsói szerződésben 10:55

Troll

Troll: Mindig emlékeztetni kell a baloldali ősbűnre

Kevés olyan politikai esemény történik, amelynek napja szinte beleég az emberek emlékezetébe, ilyen az őszödi hazugságbeszéd kiszivárgásának napja, 2006. szeptember 17-e is, szinte mindenki tudja, hogy aznap hol volt és mit csinált. Elképesztő, hogy már 14 év eltelt azóta, ami pedig szintén hihetetlen, hogy a bukott miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc még mindig itt van és megint ott tart, hogy az ellenzéken belül tör előre a csúcsra – hangzott el Troll című műsorunkban. Ezúttal Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese, Kacsoh Dániel, a Magyar Hírlap vezető szerkesztője és Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője tartott rendhagyó elemzést M. Dobos Marianne műsorvezetése mentén.

  • Troll: Mindig emlékeztetni kell a baloldali ősbűnre

Gyurcsány 14 éve világossá tette: „Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz.”

A balliberális oldal természetesen nagyon csöndben volt az évforduló kapcsán, hiszen az az oldal évek óta igazságbeszédről szónokol és mosdatja a DK jelenlegi elnökét.

Elképesztőnek nevezte Kacsoh Dániel, hogy 14 évvel az őszödi beszéd elhangzása és kiszivárgása után Gyurcsány Ferenc még mindig aktív politikai tényező, sőt a jelenlegi ellenzéken térfélen át próbál eljutni a kormányfő-jelölti szék környékére, vagy legalábbis, hogy az ő embere kerüljön oda.

Gyurcsány hihetetlen nagy túlélő, de pontosan ezért fontos, hogy mindig emlékeztessünk erre a beszédre, emlékeztetni kell a nyilvánosságot, nem lehet elégszer emlékeztetni mindenkit, ugyanis ez a baloldal egyik ősbűne, amiért nem érdemlik meg, hogy megkapják a kormányrudat

– tette hozzá.

Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője adásunkban úgy fogalmazott,

a figura tök jól csinálta, hiszen ahhoz képest, hogy 2006-ban, hogyan esett el Gyurcsány és az MSZP népszerűsége és most hol tart a figura (…) mindig mondtuk ez egy tehetséges csóka.

Hozzátette, az is beszédes, hogy a Nézőpont Intézet felmérése szerint

az emberek 65 százaléka azt mondja, Gyurcsány Ferencnek semmi keresnivalója a politikában, ez pedig az őszödi beszédnek köszönhető.

Kéz a kézben jár a demokrácia filozófia és a politikatörténet a Gyurcsány témánál – erről már Lentulai Krisztián beszélt. A Karc FM főszerkesztő-helyettese rámutatott,

feltehetjük a kérdést, azért van-e demokrácia és jogállamiság Magyarországon, mert Gyurcsány szabadlábon lehet, vagy azért nincs demokrácia és jogállamiság Magyarországon, mert Gyurcsány szabadlábon lehet?

Teljes adás:

HírTV

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!