2020. február 22.,
szombat, Gerzson napja

Troll: Megint az antiszemita kártyát akarják kijátszani a magyar politikában

Hír TV

2020. február 14., péntek 21:55

Boros Bánk Levente a Médianéző ügyvezetője, Kacsoh Dániel a Magyar Hírlap lapszerkesztője és Pindroch Tamás a Figyelő főmunkatársa voltak Szarvas Szilveszter vendégei a Hír TV Troll című műsorában.

2012-ben létrejött az a Nemzeti Minimum, amely kimondta, hogy nácik, antiszemiták és a fasiszták nem férnek bele a magyar politikába és közéletbe. Rogán Antal a Fidesz frakcióvezetőjeként ugyanúgy ott állt Mesterházy Attila, Bajnai Gordon és sokan mások mellett és együtt emeltek szót Gyöngyösi Márton kijelentése mellett. Na most meg már eltelt azóta 8 év és mosdatás zajlik és azt se felejtsük el, hogy Pulai András azzal vádolta tegnap a Hír TV-t, hogy mi nácikat mosdatunk itt a televízióban. Pedig szeretném jelezni, hogy pont ez a televízió volt az, ami nyilvánosságra hozta Szávay István hangfelvételét, amelyen a jobbikos politikus azzal büszkélkedett, hogy egy klubban egy zsidó nőt leütött azért, mert beszólt neki és ugye ott volt Schneider Tamás videofelvétele is az esküvőről, amikor a felesége kart lendített. Ezeket a felvételeket mind a Hír TV hozta nyilvánosságra és ezek után vádol minket Pulai András vagy mások, hogy mi náci-mosdatók lennénk

- reflektált az eseményekre Szarvas Szilveszter, műsorvezető.

"Félreértés ne essék, nem kell nekünk magyarázkodni a Pulai András, egy Karácsony Gergely, Gyurcsány Ferenc vagy jó ég tudja kinek a kijelentései, vádjai miatt mert akkor vesszük fel azt a fonalat, amit ők megpróbálnak mézesmadzagként elhúzni a saját támogatóik vagy a nyugati média előtt, arról szól, hogy ugyanazt a lemezt teszik fel folyamatosan, megint az antiszemita kártyát akarják kijátszani a magyar politikában, ami nagyjából 88-89 óta gyakorlatilag folyamatosan megtörténik"

- mondta Boros Bánk Levente a Médianéző ügyvezetője.

Hír TV