2021. 12. 01. Szerda Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 07:00

Troll

Troll: Márki-Zay Péter a politikai Alekosz

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Palányi Nóra, a Karc FM riportere, Tóth Szabi zenész, Kalmár Tibor író, médiaguru és Gav Duncan skót Fidesz-bérenc tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.

 

Kit, mi bosszantott fel a héten?

Gav Duncan szerint, hihetetlen, hogy Márki-Zay Péter minden szót elhisz, ami elhagyja a száját, pedig csak zöldségeket beszél.

Palányi Nóra azt a történetet idézte fel, hogy Fekete-Győr András lemondott, de előtte még arról beszélt, hogy nem mond le, mert az a gyávák útja.

Tóth Szabi szerint a hét egyik ominózus sajtótájékoztatója a Momentumhoz köthető, ami végül pofozkodásba torkollott.

Kalmár Tibor az angol-magyar meccsre emlékeztetett, ami, mint ismert, nem csak a fociról, hanem verekedésről is szólt. Az író szerint az ügy pedig tökéletesen mutatja a kettős mércét.

Adásunkban külön figyelmet szenteltünk annak, hogy megszületett, Márki-Zay kampánydala is, amire talán a legmegfelelőbb szó: döbbenet.

Teljes adás:

 

További epizódok

Troll: Az új hír a baloldalon, hogy a Fidesz akarta megvenni a Városházát

Lentulai Krisztián vendégei Vincze Emília, Apáti Bence, Tóth Szabi és Németh Alajos "Lojzi" voltak az e heti Trollban. 2021. november 27.

Troll: Kiderült, kik álltak valójában a Gyurcsány-film letiltása mögött

Egy meggyőződéses jobbos várost becsaptak! Mi történik Tapolcán? Vincze Emília, a Célpont riportere, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Tóth Szabi zenész a Trollban. Meghívott vendégünk pedig ezúttal Kálomista Gábor producer volt. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2021. november 20.

Troll: Ha nincs a jobboldali sajtó, akkor a Városházát lehet, hogy el is adják

Lentulai Krisztián vendégei az e heti Trollban Tóth Szabi zenész, Apáti Bence a Magyar Nemzet főmunkatársa, Gav Duncan a skót Fidesz-bérenc és mai sztárvendégünk Sasvári Sándor színművész. 2021. november 13.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!