2020. szeptember 25.,
péntek, Eufrozina, Kende napja

Troll: Jakab Péter konyhai bohóckodása is jól mutatja az ellenzék állapotát

Hír TV

2019. augusztus 30., péntek 21:53

A Jobbik is megéri a pénzét, szinte biztosra vehetjük, hogy a hamisítatlan jobbikos – mellesleg odakozmált – paprikás krumplival előrukkoló Jakab Péter lesz a párt következő elnöke. A Vona Gábor-i „magasságokba” emelkedő ellenzéki képviselő ismét bebizonyította, olyan szánalmas szintekre süllyed az ellenzék, hogy már lassan sajnálni kell őket – hangzott el Troll című műsorunk legutóbbi adásában. Ezúttal Pindroch Tamás, Szarvas Szilveszter és Boros Bánk Levente elemezte a hét eseményeit M. Dobos Marianne moderálásában.

„Egy igazi karaktert veszített el a magyar belpolitika. Vannak az életben érdektelen dolgok, az egyik a vakbél, a másik pedig Fodor Gábor” – így mosolyogták meg Troll című műsorunk vendégei azt, hogy Fodor Gábor távozik a Magyar Liberális Párt éléről és egyetemi oktatóként képzeli el a jövőjét. Ami viszont a komolyságot illeti – mint arra Pindroch Tamás, a Figyelő munkatársa rámutatott – nem szabad elfelejteni, hogy

Fodor Gábor volt oktatási miniszter is és annyi kárt csinált, hogy az első Orbán-kormánynak rengeteget kellett dolgoznia azon, hogy rendes oktatási rendszer maradjon az országban.

Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője azt furcsállja, hogy az SZDSZ megszűnése után mintegy miként tudott Fodor Gábor mintegy tíz évig megélni a politikából úgy, hogy semmit nem tett le az asztalra.

Ami a lényeg, hogy egy pártelnökkel kevesebb, viszont szeretne valaki pártelnök lenni. Jakab Péter ugyanis bejelentkezett arra, hogy ő legyen a Jobbik új vezetője. Kampány lévén szeretne kicsit populista lenni, ezen kívül azt is megmutatta egy videóban, milyen is a jobbikos paprikás krumpli. (videóban 4.36-tól)

Úgy tűnik, a piros paprika nem szükséges a Jakab-féle paprikás krumpliba, az sem baj, ha kétszer annyi a víz, mint amennyi kellene, az odakozmálásról már nem is beszélve.

Jakab Péter még ehhez sem ért, már csak a bohócsapka hiányzott a fejéről

– jelentette ki Szarvas Szilveszter, a PestiSrácok főszerkesztő-helyettese.

Pindroch Tamás szerint az „igazi séftől”, Gyurcsány Ferenctől kellett volna a jobbikos politikusnak segítséget kérnie, hiszen úgyis álltak már együtt egy pódiumon.

Boros Bánk Levente azt a következtetést vonta le, hogy a „Jobbikban mindenki meghülyült a végére”. Ha valaki megnézi a Jakab Péter-videót, akkor – az elemző szerint – csak egy személy juthat eszünkbe, mégpedig Vona Gábor, aki ugyanezt műveli, ugyanebben a stílusban. Úgy fogalmazott, a sok hülye egybepakolásán nem lesz egy másik minőség, nem lesz egy zseniális párt.

Tovább fog süllyedni az ellenzék színvonala, hiszen szinte biztos, hogy a Jobbik pártvezetőnek egy „bohócot” fog választani a Médianéző ügyvezetőjének szavai szerint.

Teljes adás:

Adásunkban ezen kívül szó esett arról is, hogy hazudott a 444, semmi extra, csak a szokásos hergelés volt. És hiába vezeti a főpolgármester-jelöltek versenyét Tarlós Tstván, a HVG és a 24.hu titkos felmérésekre hivatkozva már mást mond. Természetesen vendégeink nem mentek el amellett sem szó nélkül, hogy ismét divat lett fideszesek akasztásáról vizionálni, vagy a jobboldaliakat birkázni.

Hír TV