2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

A szabadság bolond körei

Következik:

Vezércikk 04:00

Troll

Troll: Jakab Péter konyhai bohóckodása is jól mutatja az ellenzék állapotát

A Jobbik is megéri a pénzét, szinte biztosra vehetjük, hogy a hamisítatlan jobbikos – mellesleg odakozmált – paprikás krumplival előrukkoló Jakab Péter lesz a párt következő elnöke. A Vona Gábor-i „magasságokba” emelkedő ellenzéki képviselő ismét bebizonyította, olyan szánalmas szintekre süllyed az ellenzék, hogy már lassan sajnálni kell őket – hangzott el Troll című műsorunk legutóbbi adásában. Ezúttal Pindroch Tamás, Szarvas Szilveszter és Boros Bánk Levente elemezte a hét eseményeit M. Dobos Marianne moderálásában.

  • Troll: Jakab Péter konyhai bohóckodása is jól mutatja az ellenzék állapotát

„Egy igazi karaktert veszített el a magyar belpolitika. Vannak az életben érdektelen dolgok, az egyik a vakbél, a másik pedig Fodor Gábor” – így mosolyogták meg Troll című műsorunk vendégei azt, hogy Fodor Gábor távozik a Magyar Liberális Párt éléről és egyetemi oktatóként képzeli el a jövőjét. Ami viszont a komolyságot illeti – mint arra Pindroch Tamás, a Figyelő munkatársa rámutatott – nem szabad elfelejteni, hogy

Fodor Gábor volt oktatási miniszter is és annyi kárt csinált, hogy az első Orbán-kormánynak rengeteget kellett dolgoznia azon, hogy rendes oktatási rendszer maradjon az országban.

Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője azt furcsállja, hogy az SZDSZ megszűnése után mintegy miként tudott Fodor Gábor mintegy tíz évig megélni a politikából úgy, hogy semmit nem tett le az asztalra.

Ami a lényeg, hogy egy pártelnökkel kevesebb, viszont szeretne valaki pártelnök lenni. Jakab Péter ugyanis bejelentkezett arra, hogy ő legyen a Jobbik új vezetője. Kampány lévén szeretne kicsit populista lenni, ezen kívül azt is megmutatta egy videóban, milyen is a jobbikos paprikás krumpli. (videóban 4.36-tól)

Úgy tűnik, a piros paprika nem szükséges a Jakab-féle paprikás krumpliba, az sem baj, ha kétszer annyi a víz, mint amennyi kellene, az odakozmálásról már nem is beszélve.

Jakab Péter még ehhez sem ért, már csak a bohócsapka hiányzott a fejéről

– jelentette ki Szarvas Szilveszter, a PestiSrácok főszerkesztő-helyettese.

Pindroch Tamás szerint az „igazi séftől”, Gyurcsány Ferenctől kellett volna a jobbikos politikusnak segítséget kérnie, hiszen úgyis álltak már együtt egy pódiumon.

Boros Bánk Levente azt a következtetést vonta le, hogy a „Jobbikban mindenki meghülyült a végére”. Ha valaki megnézi a Jakab Péter-videót, akkor – az elemző szerint – csak egy személy juthat eszünkbe, mégpedig Vona Gábor, aki ugyanezt műveli, ugyanebben a stílusban. Úgy fogalmazott, a sok hülye egybepakolásán nem lesz egy másik minőség, nem lesz egy zseniális párt.

Tovább fog süllyedni az ellenzék színvonala, hiszen szinte biztos, hogy a Jobbik pártvezetőnek egy „bohócot” fog választani a Médianéző ügyvezetőjének szavai szerint.

Teljes adás:

Adásunkban ezen kívül szó esett arról is, hogy hazudott a 444, semmi extra, csak a szokásos hergelés volt. És hiába vezeti a főpolgármester-jelöltek versenyét Tarlós Tstván, a HVG és a 24.hu titkos felmérésekre hivatkozva már mást mond. Természetesen vendégeink nem mentek el amellett sem szó nélkül, hogy ismét divat lett fideszesek akasztásáról vizionálni, vagy a jobboldaliakat birkázni.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Napi aktuális – Vita a NatCon jelentőségéről + videó

Napi aktuális – Vita a NatCon jelentőségéről + videó

A Napi aktuálisban immár ma másodszor vendég volt Zila János elemző, Alapjogokért Központ és Szentiványi István külpolitikai szakértő, akikkel a "Vita a NatCon jelentőségéről" témában beszélgetett Velkovics Vilmos műsorvezető.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!