2020. február 20.,
csütörtök, Aladár, Álmos napja

Troll: Ismét kettős mérce Erdogan látogatása kapcsán az ellenzéknél

Hír TV

2019. november 8., péntek 21:51

Karácsony Gergely és társai még azt sem tudják elmondani, hogy nekik lenne bármilyen hitvallásuk. A megújulás ernyője alatt minden régi baloldali és liberális arcot visszamentettek a fővárosi cégekbe, szép pénzért. Havas Henrik újra tévézésre adta a fejét, rólunk hazudott a New York Times, de a 444 soros blog is kimutatta a foga fehérjét.

A műsor első részében Erdogan török miniszterelnök látogatásáról és a találkozót bírálókról kérdezte vendégeit M. Dobos Marianne.

Pindroch Tamás a Figyelő munkatára arra hívta fel a figyelmet, hogy Törökország a szövetségesünk, úgy, mint ahogy Németországnak is szövetségese. A NATO-ban szövetségesek vagyunk, ez nem tűnt fel nekik vajon? – tette fel a kérdést.

Mellesleg Erdogan most megy Trump-hoz, tehát olyannyira lesajnált diktáror, hogy még az Egyesült Államok elnöke is fogadja

–tette hozzá Boros Bánk Levente.

A Médianéző ügyvezetője kettős mércéről beszélt. Szerinte miután Juncker találkozott Putyinnal, abból nem volt akkora felhajtás. Viszont ha Orbán Viktor Erdogannal, vagy Putyinnal találkozik, akkor igen. A válasz erre a kérdésre Juncker részéről az, hogy Európának biztos nem ártottam azzal, hogy összecsókolóztam Putyin elnökkel.

Akkor most dekódoljuk. Ha Juncker találkozik Putyin elnökkel, akkor nem árt azzal Európának, legalább jó kapcsolatot ápol és ezzel még Európára pozitív hatással van. Ha Orbán Viktor találkozik Putyinnal, akkor diktátorral találkozik és Magyarországnak biztosan nem jó. Ha meg Erdogannal, akkor végképp. Nem érezzük itt a kommunikációs zavart?

– tette fel a kérdést Boros Bánk Levente.

Korábban Gyurcsány Ferenc is találkozott, ami akkor rendben volt. A kettős mérce ebben is működik - erre hívta fel a figyelmet M. Dobos Marianne műsorvezető.

Erdogan felesége Gajda Péter kispesti polgármesterrel is találkozott

-vetette fel Szarvas Szilveszter.

A szultán neje – ahogy ők nevezték – odament egy MSZP vezette kerületbe Gajda Péterékhez, akik mosolyogva, ölelgetve fogadták, mert egy felajánlást tett egy óvodának. Ha jól emlékszem  10 millió forinttal adományozta meg őket. Ott ebből ilyen nagy showt csináltak.

A műsorban szó volt arról is, hogy Soros György nem mer Magyarországra jönni az itteni propaganda miatt. Tart az esetleges attrocitásoktól.

Legutóbb Sargentini volt, aki nem mert Magyarországra jönni – tette hozzá Boros Bánk Levente.

Ennek kapcsán Pindroch Tamás azt mondta, most  jöhetnének párban, úgyis nagy az egyetértés közöttük.

Boros Bánk Levente szerint biztos van oka, hogy nem látogat ide Soros György. Ez pedig nem az, hogy bántanák, hanem rengeteg Amerikában élő magyar, vagy magyarul beszélő ember is biztos van, aki bármikor eljön Magyarországra, jól érzi magát, aztán hazamegy. Egyiket sem akarják bántani, egyik sem félti az életét szerintem a szükségesnél jobban. (…) Soros Györgynek és Sargentininek is annak idején volt egy ilyen belső késztetése, hogy valamiért neki félni kell. Mi az oka vajon?  -tette fel a kérdést a Médianéző ügyvezetője.

Bővebb információkról műsorunkban tájékozódhat:

Hír TV