2020. november 23.,
hétfő, Kelemen, Klementina napja

Troll: Gyurcsány Ferenc kisajátította október 23-át

Hír TV

2020. október 23., péntek 21:50

Gyurcsány Ferenc Osváth Zsoltnál járt, ahol azt hangoztatta, hogy az őszödit a kor egyik legnagyobb beszédének tartja, 2006-ban pedig „a rendőrség elég setesután viselkedett”. Milyen is a független politikai elemző? Épp olyan, mint a független sajtó! Ellenzéki!

Két héttel a szerencsi vereség után már fideszes vereséget vizionál az index, Karácsony Gergely pártja pedig Besenyő Pista bácsit választotta reklámarcául, aztán telefonon kértek érte bocsánatot.

Troll című műsorunkban M. Dobos Marianne műsorvezető vendégei ezúttal Lentulai Krisztián, Kacsoh Dániel és Pindroch Tamás voltak.

„Legnagyobb szégyen az, hogy ez az ember még politizál. Ennek az embernek már régen vissza kellett volna vonulnia. Pontosan akkor, október 24-én és szögre akasztani a politikát, úgy ahogy van.”

- jegyezte meg Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa a szemkilővető exminiszterelnök, Gyurcsány Ferenc és a 2006. októberi események kapcsán, melyről a Hír TV ma ismét levetítette akkori Célpont című műsorát.

„Egyébként milyen durva, ha belegondoltok, hogy annak idején éveken át vádolták a Fideszt, hogy kisajátította a kokárdát. Ha belegondoltok, most Gyurcsány Ferenc kisajátította október 23-át, mert itt ülünk egy jobboldali televízióban és nyilván ez a TV az ünnepnek a magasztosságáról vagy ennek az évfordulónak a magasztosságáról a megfelelő műsorokban be fog majd számolni, de mi egy politikai, oldottabb hangulatú műsorban ülünk, mi nem tudunk mást elővenni, mint Gyurcsány Ferencet. Tényleg nem tudunk mást elővenni és ez nem a szerkesztők bírálata, hanem minden évben ez a pali fog erről eszünkbe jutni és még ez sokáig így lesz. Tehát ő kisajátította ezt a 23-át.”

- hívta fel a figyelmet Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese.

Teljes adás:

Kapcsolódó anyagok:

Informátor: 2006 emlékei kitörölhetetlenül beleégtek az elménkbe

Célpont: 2006. október 23. – A szemkilövetések napja

Csatári Bence: '56 október 23-a a XX. századi magyar történelem legfényesebb napja

Apáti Bence: A szemkilövető exminiszterelnök újabb meséje

Hír TV