2020. április 4.,
szombat, Izidor napja

Troll: Gréczy elvi barátai azt mondják, „rá se ránts”

Hír TV

2019. december 20., péntek 20:51

A héten megtörtént az, amitől sokak rettegtek: egy ország látta meg Gréczy Zsolt „tehetségét”. Persze, ő az „áldozat”, a balos propagandisták meg mosdatják, azt hazudják, hogy „nincs itt semmi látnivaló” – egyebek között erre is rámutatott Szarvas Szilveszter, Pindroch Tamás és Boros Bánk Levente Troll című műsorunk legutóbbi adásában.

 

Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció frakciószóvivője megmutatta önmagát valakinek, aki aztán szétküldte a fotókat különböző szerkesztőségekhez. A hölgy szerint az ellenzéki politikus zaklatta őt, de Gréczy ezt tagadja.

Ahhoz nem kell baloldalinak, vagy jobboldalinak lenni, hogy azt mondjuk, ez nem normális – jelentette ki Pindroch Tamás.

Arra a kérdésre, hogy a Gréczy-fotók magánügynek vagy közügynek számítanak-e, Szarvas Szilveszter kijelentette, ha van zaklatószínház, akkor van zaklatópárt is, ez pedig a Demokratikus Koalíció.

Legyen zaklatópárt a nevük a jövőben. Ezek vállalhatatlan fotók, beteg ember ez a Gréczy Zsolt

– tette hozzá a PestiSrácok főszerkesztő-helyettese.

M. Dobos Marianne felvetésére, hogy Gréczy szerint feltörték a telefonját és ő valójában áldozat, Boros Bánk Levente emlékeztetett, a meetoo-kampány abból indult ki, hogy Hollywoodban az egyik producerről azt állították, valaha csinált valamit és onnantól mindenkire ráborult a történet bizonyítékok nélkül. A Médianéző ügyvezetője rámutatott, ha ebben az esetben egy kormánypárti politikusról lenne szó, akkor az ellenzéki sajtó össztüzet indítana, függetlenül attól, hogy bizonyított-e az állítás, vagy sem.

Hozzátette:

Gréczy Zsolt egy közszereplő, egy politikus, akire más szabályok vonatkoznak, nem jogi, hanem morális értelemben, ezért teljesen logikus lenne, ha egy életre eltakarodna a politikából.

Emlékezhetünk a Borkai-ügyre. Amikor kipattant a győri polgármester botránya, akkor az ellenzéki pártok képviselői – köztük Gréczy Zsolt is – követelték a politikus távozását a közéletből. Szarvas Szilveszter szerint Gréczyt pontosan azért nem fogja bántódás érni sem a pártjában, sem pedig a baloldalon, ahogy a kokainozó, korrupt Lackner Csabát „sem ismerték fel a fotókon”, így vélhetően Gyurcsány sem fogja felismerni politikustársát.

Nincs annál szomorúbb sztori, mint amikor szexbotrányba keveredsz, de egyedül

– zárta a témát Szarvas Szilveszter.

FRISSÍTÉS:

Péntek este kiderült, hogy távozik a parlamentből Gréczy Zsolt

Gréczy Zsolt közölte: december 31-i hatállyal mond le parlamenti mandátumáról, erről péntek délután tájékoztatta Gyurcsány Ferenc pártelnököt is. Azzal indokolta döntését, hogy intim tartalmú képeinek nyilvánosságra kerülése terhet jelentene a Demokratikus Koalíciónak.

Teljes adás (péntek délutáni felvétel): 

Hír TV