2022. 10. 03. Hétfő Helga napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Hazahúzó 01:00

Troll

Troll: "Fletó legalább iszik és kígyókról beszél, az is egy feldolgozása a vereségnek"

A Hír TV Troll című műsorában terítéken a főpolgármesteri előválasztás, azaz a roncsderbi. Szó esik a Kálmán Olga ruhájáról, amiben nem jelent meg. Az ellenzéki kampányban célszerűen elköltött milliókról. Tóth Bertalan időutazásáról a 2017-es évbe. A Mozgástér blog fake news gyárlátogatásairól és az örök elégedetlen soros blogokról. Ezen témákat tárta fel a műsor M. Dobos Marianne műsorvezető vezényletével, valamint a stúdióba hívott vendégek – Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője, Szarvas Szilveszter, a Pestisrácok.hu főszerkesztő-helyettese és Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa.

  • Troll:

A főpolgármesteri előválasztást néhány szóban Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa 

tökéletesen összefoglalta:

Semmi közjogi következménye nincs, három párt összefogott és csinált egymás között egy roncsderbit. Nagyon sokan elhitték, hogy ez egy valódi választás. A facebookon látom a kommentelőket, hogy úgy fogták föl mintha ennek valamilyen tétje lenne. Semmi köze a demokráciához, három törpepárt – már lehet így fogalmazni az MSZP 6 százalékos eredménye után – csinált egy castingot. 

M. Dobos Marianne hozzáfűzte: Abban szerintem mindenki egyetért párttól és médiumtól függetlenül, hogy a három alkalmatlan jelölt közül azért Karácsony még mindig a kevésbe legrosszabb, ő legalább politikus volt eddig is.

Melyre Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezető reflektált:

Gyurcsány írta a facebook oldalára még az eredmény hirdetést megelőzően, mikor még azt hitték, hogy ők nyernek. Kilenc pont volt, úgy a hetedik környékén írta, hogy „és egyébként Karácsony Gergely nagyon jó kampányt csinált és semmi szégyenkeznivalója nincsen”. Olyannyira nincs, hogy kenterbe verte Kálmán Olgát. Olgáról a ruhát azonnal vegyétek le.

 – Nehogy elmenjen az eredményhirdetésre – tette hozzá nevetve Pindroch Tamás.

 

Itt jön egyből a kérdés, de hova tűnt Kálmán Olga? -reflektált az eseményekre M. Dobos Marianne műsorvezető.

Nem talált rendes ruhát, hazudoznak össze-vissza, hiszen ez a DK lényege.

-válaszolt Pindroch Tamás.

A DK jelöltje Kálmán Olga meghazudtolja DK egykori szóvivőjét, hogy nem is kapott meghívást, de nem a ruháról volt itt szó -folytatta M. Dobos Marianne.

Tényleg pofátlan hazugság, mi sajtósok is tudtuk, hogy lesz ez az eredményváró. Lesz az eredményhirdetés, Magyar György fogja bejelenteni. Mikor, hány órakor, hol? Ezt mindenki tudta, Kálmán Olga érdekes módon nem.

-tette hozzá Szarvas Szilveszter.

 

Hír TV

 

További epizódok

Troll: Ugye hallották, hogy most éppen azért jár autóval bicikli helyett a főpolgármester úr, mert gerincsérve van?

Troll: Ugye hallották, hogy most éppen azért jár autóval bicikli helyett a főpolgármester úr, mert gerincsérve van?

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Palányi Nóra, a Karc FM riportere, Kalmár Tibor író, médiaguru, Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője és Gav Duncan skót Fidesz-bérenc tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2022. július 02.
Troll: Tele van a hócipő a szivárványos jelekkel a kereszténység közepén

Troll: Tele van a hócipő a szivárványos jelekkel a kereszténység közepén

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2022. június 25.
Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2022. június 18.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

Troll: A politika árán megfizetett mindent Jakab Péter

Troll: A politika árán megfizetett mindent Jakab Péter

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc, Tóth Szabi zenész és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.
Troll: Madarat tolláról, embert barátjáról

Troll: Madarat tolláról, embert barátjáról

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Palányi Nóra, a Karc FM riportere, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc, Tóth Szabi zenész és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!