2020. május 25.,
hétfő, Orbán napja

Troll: Borítékolható a Jobbik további oszlása

2020. május 22., péntek 21:55

Arról lehet majd a Jobbikot megismerni, hogy egyszemélyes párt és csak Jakab Péterből áll, s már Simicska Lajosra sem lesz szüksége, hiszen a Gyurcsány-Dobrev házaspár majd pénzeli – hangzott el Troll című műsorunk pénteki adásában. Ezúttal is Pondroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa, Szarvas Szilveszter, a PestiSrácok főszerkesztő-helyettese és Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője trollkodták szét az ellenzéket és médiájukat M. Dobos Marianne műsorvezetése mellett.

Új logót és jelmondatot kapott a Jobbik, „A nép pártján” szlogen helyett pedig mostantól „A magyar néppárt” jelmondatot használja a parlamenti küszöb körüli támogatottságú pártocska.

Már sokat beszéltünk az árulásról, a Jobbik pedig a politika teljes árulója – jelentette ki Szarvas Szilveszter. Arra a kérdésre, hogy létezik-e még egyáltalán a Jobbik, a PestiSrácok főszerkesztő-helyettese úgy fogalmazott,

Gyurcsány Ferenc lábhoz szoktatott pincsijei ők, főleg Jakab Péter vezetése óta, most pedig Sneider Tamást, illetve Varga-Damm Andreát akarják kifúrni.

Pindroch Tamás újságíró emlékeztetett, amit most a Jobbikban láttunk, az nem újkeletű a magyar politikában, hiszen hasonló folyamat játszódott le az FKgP, valamint az MDF esetében is.

Ez a vég kezdete, ez egyértelmű, nem tudni, ki marad még, az utolsó kapcsolja le a villanyt

– tette hozzá a Figyelő főmunkaársa.

 
A Jobbik eddigi emblémájában piros, fehér, zöld színeken álló kettős kereszt szerepelt.

Arra a kérdésre, hogy mire utalhat a „hashtag” a Jobbik új emblémájában, Boros Bánk Levente úgy vélte, egyértelmű gyávaságról van szó, hiszen a párt nem merte kivenni a logóból a kettős keresztet, hanem inkább elmosta azt.

Aki először néz rá erre az emblémára, az biztos nem mondaná azt, hogy ez egy kettős kereszt akar lenni (…) biztosan azt mondanák, hogy modern és fiatalos pedig nem, ugyanis nem merték meghúzni azt, mert biztos nem akarták felháborítani azt a maradék nemzeti érzelmű embert, aki még hisz bennük, erről szól ez a dolog – jelentette ki a Médianéző ügyvezetője.

Ami „A magyar néppárt” jelmondatot illeti – mint azt Boros Bánk Levente kifejtette, „ezen röhögött egész héten”, mivel egy néppárt arról szól, hogy minél több világnézetet kívánnak képviselni, ennek ellenére

most ki akarják nyomni a Simicska-vonal beejtőernyőzött képviselőjét Varga-Damm Andreát, valamint a nemzeti radikális vonal utolsó képviselőjét, Sneider Tamást.

Pindroch Tamás hozzáfűzte, az oszlás még nem ért véget, hiszen Sneidernek és Varga-Dammnak is vannak támogatói a frakcióban is. Az újságíró biztosra veszi., hogy a következő hetekben történni fog egy s más a Jobbikban.

Teljes adás:

További témáink:

  • Liberális áldozatok a XXI. században, hogyan?
  • Szinte kínoznak a rendőrök egy biciklist fényes nappal az utcán? A ballibek csak azt nem írták le, hogy az illető ellenállt a rendőri intézkedésnek, nem volt együttműködő.
  • Indítottuk volna Gurmai Zitát a senior 60 méteres síkfutáson, de kiderült, hogy még az italboltból is kiküldték, mert túl fiatal volt.
  • Miért baj, ha Orbán Viktor nemzeti sportot olvas?

HírTV