2020. szeptember 18.,
péntek, Diána napja

Troll: Bede Márton lehet, hogy a végén a bíróságon fog kikötni

Hír TV

2020. augusztus 7., péntek 21:55

Visszatért a közéletbe egy "együttnyi" ideig Juhász Péter, aki most a szerinte független médiumoknak gyűjt pénzt. A momentumos Cseh Katalin tovább ment, ő az uniót kéri meg, hogy adjanak forrást ezeknek az orgánumoknak. Ennyit a független újságírásról. Ismét Müller Cecíliát támadja a balliberális média, és lesz másik! A Troll vendégei Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője, Kacsoh Dániel, a Magyar Hírlap lapszerkesztője és Pindroch Tamás, a, a Figyelő főmunkatársa voltak.

„Bede Márton a 444 újságírója megint megmutatkozott. Ugyanis ugye Müller Cecília tartott sajtótájékoztatót a migrációval kapcsolatban és azt nyilatkozta, hogy kockázatot jelenthetnek a koronavírus miatt. Na most Bede Márton a következőt posztolta ki a közösségi oldalra: „remélem senkit nem lep meg, hogy a nyunyókás nagymutter valójában a szó legszorosabb értelmében fasiszta.”

-          vezette fel az első témát M. Dobos Marianne.

„Ki az a Bede Márton? Ki ő, hogy bármit bárkiről kijelent és mi ezt így feldolgozzuk meg beszélgetünk róla? Ki ő?”

-          reagált Pindroch Tamás.

„Az a helyzet, hogy ez a kijelentés perelhető. Tehát azért lefasisztázni Müller Cecíliát vagy egyébként bárkit mindenfajta alap és ok nélkül. Amikor olvastam én nem értettem. A hír az megvolt. Müller Cecília lement a határhoz, mert ugye nagy eséllyel akár fertőzött migránsok a kerítés alatt be akarnak jönni. Ez nem kitaláció, mert nem csak Magyarországot, hanem Görögországból jelentették legutóbb, hogy találtak Afrikából érkezett fertőzött migránsokat.(…) Lement és tájékozódott, mert ugye ott emberek vannak a határon, katonák, rendőrök, orvosok le vannak rendelve, akik egyébként megvizsgálják vélhetően a beérkező migránsokat. Ezt követően lement és beszélt arról, hogy lehet összefüggés a migráció és vírus terjedése között. Majd ezért lefasisztázni?”

-          felelte Boros Bánk Levente.

„Szerintem ez a frusztráció, ami a magyar ellenzékben ugyanúgy megvan mint az ellenzéki újságírókban. 10 év Orbán-kormányzás, kétharmad, bevándorlással kapcsolatban egy társadalom által visszaigazolt kormányzati álláspont, egy sikeres koronavírus-járvány elleni védekezés. Hát mit csináljon egy ellenzéki Orbán-ellenes újságíró vagy politikus? Hát elkezd frusztrálódni, ideges lesz, akkor lehet, hogy iszik, lehet, hogy szív és éjjel elkezd posztolni ilyen szövegeket, ami menthetetlen. Lehet, hogy a végén még a bíróságon fog kikötni.(…)”

-          mondta Kacsoh Dániel.

Hír TV