2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Cirkusztestvérek

Következik:

Vezércikk 04:00

Troll

Troll: Bede Márton lehet, hogy a végén a bíróságon fog kikötni

Visszatért a közéletbe egy "együttnyi" ideig Juhász Péter, aki most a szerinte független médiumoknak gyűjt pénzt. A momentumos Cseh Katalin tovább ment, ő az uniót kéri meg, hogy adjanak forrást ezeknek az orgánumoknak. Ennyit a független újságírásról. Ismét Müller Cecíliát támadja a balliberális média, és lesz másik! A Troll vendégei Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője, Kacsoh Dániel, a Magyar Hírlap lapszerkesztője és Pindroch Tamás, a, a Figyelő főmunkatársa voltak.

  • Troll: Bede Márton lehet, hogy a végén a bíróságon fog kikötni

„Bede Márton a 444 újságírója megint megmutatkozott. Ugyanis ugye Müller Cecília tartott sajtótájékoztatót a migrációval kapcsolatban és azt nyilatkozta, hogy kockázatot jelenthetnek a koronavírus miatt. Na most Bede Márton a következőt posztolta ki a közösségi oldalra: „remélem senkit nem lep meg, hogy a nyunyókás nagymutter valójában a szó legszorosabb értelmében fasiszta.”

-          vezette fel az első témát M. Dobos Marianne.

„Ki az a Bede Márton? Ki ő, hogy bármit bárkiről kijelent és mi ezt így feldolgozzuk meg beszélgetünk róla? Ki ő?”

-          reagált Pindroch Tamás.

„Az a helyzet, hogy ez a kijelentés perelhető. Tehát azért lefasisztázni Müller Cecíliát vagy egyébként bárkit mindenfajta alap és ok nélkül. Amikor olvastam én nem értettem. A hír az megvolt. Müller Cecília lement a határhoz, mert ugye nagy eséllyel akár fertőzött migránsok a kerítés alatt be akarnak jönni. Ez nem kitaláció, mert nem csak Magyarországot, hanem Görögországból jelentették legutóbb, hogy találtak Afrikából érkezett fertőzött migránsokat.(…) Lement és tájékozódott, mert ugye ott emberek vannak a határon, katonák, rendőrök, orvosok le vannak rendelve, akik egyébként megvizsgálják vélhetően a beérkező migránsokat. Ezt követően lement és beszélt arról, hogy lehet összefüggés a migráció és vírus terjedése között. Majd ezért lefasisztázni?”

-          felelte Boros Bánk Levente.

„Szerintem ez a frusztráció, ami a magyar ellenzékben ugyanúgy megvan mint az ellenzéki újságírókban. 10 év Orbán-kormányzás, kétharmad, bevándorlással kapcsolatban egy társadalom által visszaigazolt kormányzati álláspont, egy sikeres koronavírus-járvány elleni védekezés. Hát mit csináljon egy ellenzéki Orbán-ellenes újságíró vagy politikus? Hát elkezd frusztrálódni, ideges lesz, akkor lehet, hogy iszik, lehet, hogy szív és éjjel elkezd posztolni ilyen szövegeket, ami menthetetlen. Lehet, hogy a végén még a bíróságon fog kikötni.(…)”

-          mondta Kacsoh Dániel.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk – Országjárásra indult Orbán Viktor + videó

Vezércikk – Országjárásra indult Orbán Viktor + videó

Országjárásra indult Orbán Viktor. Eközben Donáth Anna arra panaszkodott, hogy szerinte Magyar Péter támogatói elkezdtek fanatikusan és erőszakosan viselkedni. Holott a Momentum elnöke szerint mindannyiunk felelőssége, hogy „edukálják a követőiket". Hogy mit gondolnak erről a Vezércikk vendégei: Bencsik András, Boros Bánk Levente és Móczár Gábor, kiderült esti adásunkból.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!