2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

CPAC Magyarország 2024 09:00

Troll

Troll: Aki a keleti vakcina ellen kampányol, az oltásellenes

Az ellenzék és a „haladó” sajtó nagyon megsértődött, amiért a kormány oltásellenességgel vádolta meg a baloldal politikusait. A héten is bőven volt témája Boros Bánk Leventének, a Médianéző ügyvetetőjének, Kacsoh Dánielnek, a Mandiner belpolitikai rovatvezetőjének és Pindroch Tamásnak, a Figyelő főmunkatársának. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.

  • Troll: Aki a keleti vakcina ellen kampányol, az oltásellenes

A Telex hosszan írt arról, hogy alapvetően a keleti vakcinákat kifogásolja az ellenzék a kormány szerint ez pedig egyenlő az oltásellenességgel, de ez nem igaz.

Pindroch Tamás úgy gondolja, hogy

van egy nagy halmaz, az oltások halmaza és abba beletartoznak a keleti vakcinák is, aki pedig kampányol a keleti vakcinék ellen, az oltásellenes.

Kacsoh Dániel felidézte, a Telex messzire visszanyúlt és bemutatta azokat az ellenzéki posztokat, hogy „márpedig ide keleti vakcinát ne hozzanak”, majd a portál azt a következtetést akarja sugallani, mégsem a kormánynak van igaza, csak a keleti oltóanyaggal van gond.

Ha bárkit is bármilyen vakcináról lebeszéltek, az egy roppant súlyos történet

– erről már Boros Bánk Levente beszélt. A Médianéző ügyvezetője hozzátette: háborúban, márpedig a miniszterelnök ezt párszor megfogalmazta, hogy ez egy háborús állapot gyakorlatilag, ha valaki a kormány ellen lázít, vagy a kormány lépéseit megkérdőjelezi, azok általában különböző szankciókkal kénytelenek szembesülni.

Teljes adás:

HírTV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Már érik a szamóca, jó termés várható

Már érik a szamóca, jó termés várható

A fűtött és fűtetlen fóliasátrakban már érik a magyar szamóca, május elején a szabadföldi ültetvényeken is megkezdődhet a szüret. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Zöldség Gyümölcs Szakmaközi Szervezet (FruitVeB) csütörtökön kiadott körképe szerint az idén kiegyensúlyozott termés várható.
13 éves lányt molesztált, őrizetbe került

13 éves lányt molesztált, őrizetbe került

Egy baranyai lakásotthon nevelője tett bejelentést a rendőrségen április 21-én arról, hogy egyik neveltjük az előző éjszakát egy ismeretlen férfival Baranyajenőn töltötte. A 13 éves lány elmondása szerint akarata ellenére a férfi fogdosta és szexuálisan molesztálta őt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!