2021. május 12.,
szerda, Pongrác napja

Troll: Aki a keleti vakcina ellen kampányol, az oltásellenes

MTI

2021. április 16., péntek 21:52

Az ellenzék és a „haladó” sajtó nagyon megsértődött, amiért a kormány oltásellenességgel vádolta meg a baloldal politikusait. A héten is bőven volt témája Boros Bánk Leventének, a Médianéző ügyvetetőjének, Kacsoh Dánielnek, a Mandiner belpolitikai rovatvezetőjének és Pindroch Tamásnak, a Figyelő főmunkatársának. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.

A Telex hosszan írt arról, hogy alapvetően a keleti vakcinákat kifogásolja az ellenzék a kormány szerint ez pedig egyenlő az oltásellenességgel, de ez nem igaz.

Pindroch Tamás úgy gondolja, hogy

van egy nagy halmaz, az oltások halmaza és abba beletartoznak a keleti vakcinák is, aki pedig kampányol a keleti vakcinék ellen, az oltásellenes.

Kacsoh Dániel felidézte, a Telex messzire visszanyúlt és bemutatta azokat az ellenzéki posztokat, hogy „márpedig ide keleti vakcinát ne hozzanak”, majd a portál azt a következtetést akarja sugallani, mégsem a kormánynak van igaza, csak a keleti oltóanyaggal van gond.

Ha bárkit is bármilyen vakcináról lebeszéltek, az egy roppant súlyos történet

– erről már Boros Bánk Levente beszélt. A Médianéző ügyvezetője hozzátette: háborúban, márpedig a miniszterelnök ezt párszor megfogalmazta, hogy ez egy háborús állapot gyakorlatilag, ha valaki a kormány ellen lázít, vagy a kormány lépéseit megkérdőjelezi, azok általában különböző szankciókkal kénytelenek szembesülni.

Teljes adás:

HírTV

 

 

x
Rendkívüli hír