2021. 09. 22. Szerda Móric napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Troll

Troll: Aki a keleti vakcina ellen kampányol, az oltásellenes

Az ellenzék és a „haladó” sajtó nagyon megsértődött, amiért a kormány oltásellenességgel vádolta meg a baloldal politikusait. A héten is bőven volt témája Boros Bánk Leventének, a Médianéző ügyvetetőjének, Kacsoh Dánielnek, a Mandiner belpolitikai rovatvezetőjének és Pindroch Tamásnak, a Figyelő főmunkatársának. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.

A Telex hosszan írt arról, hogy alapvetően a keleti vakcinákat kifogásolja az ellenzék a kormány szerint ez pedig egyenlő az oltásellenességgel, de ez nem igaz.

Pindroch Tamás úgy gondolja, hogy

van egy nagy halmaz, az oltások halmaza és abba beletartoznak a keleti vakcinák is, aki pedig kampányol a keleti vakcinék ellen, az oltásellenes.

Kacsoh Dániel felidézte, a Telex messzire visszanyúlt és bemutatta azokat az ellenzéki posztokat, hogy „márpedig ide keleti vakcinát ne hozzanak”, majd a portál azt a következtetést akarja sugallani, mégsem a kormánynak van igaza, csak a keleti oltóanyaggal van gond.

Ha bárkit is bármilyen vakcináról lebeszéltek, az egy roppant súlyos történet

– erről már Boros Bánk Levente beszélt. A Médianéző ügyvezetője hozzátette: háborúban, márpedig a miniszterelnök ezt párszor megfogalmazta, hogy ez egy háborús állapot gyakorlatilag, ha valaki a kormány ellen lázít, vagy a kormány lépéseit megkérdőjelezi, azok általában különböző szankciókkal kénytelenek szembesülni.

Teljes adás:

HírTV

 

 

További epizódok

Troll: Nagyító alatt a kampánydalok

Lentulai Krisztián vendégei Palányi Nóra a Karc Fm riportere, Kacsoh Dániel a Mandiner főszerkesztő-helyettese, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Tóth Szabi zenész voltak 2021. szeptember 18.

Troll: Az áruló a legrosszabb állatfajta

 M. Dobos Marianne vendégei a Trollban Kacsoh Dániel, a Mandiner belpolitikai rovatvezetője, Dávid Bence mérnök, a Konverzió szerzője valamint Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője voltak. 2021. július 02.

Troll: Ezek a liberálisok tényleg nem értik a magyar emberek lelkét

Ezúttal Pindroch Tamás, Kacsoh Dániel és Boros Bánk Levente tartott sajátos elemzést a HírTV stúdiójában. Műsorvezető: M. Dobos Marianne. 2021. június 25.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!