2023. 12. 07. Csütörtök Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Az orvosok hercege - Boldog Batthyány-Strattmann László

Következik:

Napindító 04:00

Troll

Troll: A kormány elleni hangulatkeltés folyik

Az ellenzéki újságírók szerint felesleges cirkusz volt eddig a parlamentben a "felhatalmazási törvény" körüli veszekedés, a kormány úgyis kijárási korlátozást vezetett be. Persze az is baj, ha újabb 500 lélegeztetőgépet vásárolt a kabinet, mert ugye előre kifizette. Aztán a MÚOSZ a kritikus újságírókért aggódik, kell nekik is a pénz. A szocik pedig a „tejhatalomtól” tartanak. A Troll vendégei Boros Bánk Levente a Médianéző ügyvezetője, Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa és Kacsoh Dániel, a Magyar Hírlap lapszerkesztője voltak.

  • Troll: A kormány elleni hangulatkeltés folyik

„Ki mit szól ehhez a kijárási korlátozáshoz? Több ellenzéki újságíró már a közösségi oldalán úgy kommentálta ezt az egészet, a rendelkezéseket, hogy felesleges volt, mondván, a kormány bebizonyította, hogy így is úgy is tud rendelkezéseket hozni, így is kijárási korlátozást, aztán majd biztos tilalmat is hoznak, tehát az, ami eddig történt a "felhatalmazási törvénnyel" az felesleges cécó volt.”

-        kérdezte M. Dobos Marianne.

„Egészen egyértelmű, hogy meg akarják magyarázni a bizonyítványukat. Amit az elmúlt hetekben csináltak, annak kell valami magyarázatot adni. Minden, amit a kormány csinál az rossz, minden, amit a kormány döntésként meghozott az rossz, egészen onnantól kezdve, hogy ők követelték és végül megszületett a döntés. Úgyhogy teljesen egyértelmű volt, hogy a mai döntés az ugyanúgy nem fog nekik tetszeni és ugyanúgy találnak majd hozzá valami magyarázatot.”

 – mondta el véleményét Kacsoh Dániel.

„Szerintetek is egyébként bebizonyította a kormány azt, amit írnak akár a 24.hu-n Pető Péter vagy Stumpf András vagy bárki, aki ezt kiírta, hogy alapvetően úgyis azt csinál a kormány, amit akar, hoz rendelkezéseket, diktatúra van? Bánk nagyon bólogat.”

-        kérdezte a műsorvezető.

„Persze, hát eddig is diktatúra volt, ezt már mondják 2010 óta. Emlékezzünk vissza, hogy hogyan is volt ez? Az első békemenetig nem csak Magyarországon, hanem úgy Európában általában mindenhol azt írták és azt mondták, hogy Magyarországon diktatúra van. Na most ezt hallgatjuk azóta. De mióta a veszélyhelyzetet kihirdette a kormány, azóta folyamatosan ez van. Csak hogy elmondta  a miniszterelnök is a parlamentben, hogy vagy velük, vagy nélkülük, az ellenzékkel együtt, annak támogatásával, de nélkülük is meg fogja oldani a kormány a helyzetet.”

-        fejtette ki véleményét Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője.

„Tomi, szerinted az ellenzéki újságíróknak a szövegértésével van akkor probléma?”

-        tette fel a kérdést M. Dobos Marianne.

„Szerintem ők tökéletesen tudják, hogy miről van szó. Hangulatkeltés. Tehát a kormány elleni hangulatkeltés folyik, még nagyobb pánikot fognak előidézni, semmi mást.(…)”

-          válaszolta Pindroch Tamás.

Hír TV

További epizódok

Troll: Ugye hallották, hogy most éppen azért jár autóval bicikli helyett a főpolgármester úr, mert gerincsérve van?

Troll: Ugye hallották, hogy most éppen azért jár autóval bicikli helyett a főpolgármester úr, mert gerincsérve van?

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Palányi Nóra, a Karc FM riportere, Kalmár Tibor író, médiaguru, Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője és Gav Duncan skót Fidesz-bérenc tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2022. július 02.
Troll: Tele van a hócipő a szivárványos jelekkel a kereszténység közepén

Troll: Tele van a hócipő a szivárványos jelekkel a kereszténység közepén

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2022. június 25.
Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2022. június 18.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Troll: A politika árán megfizetett mindent Jakab Péter

Troll: A politika árán megfizetett mindent Jakab Péter

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc, Tóth Szabi zenész és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.
Troll: Madarat tolláról, embert barátjáról

Troll: Madarat tolláról, embert barátjáról

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Palányi Nóra, a Karc FM riportere, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc, Tóth Szabi zenész és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!