2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Troll

Troll: A gyilkos dúlta fel a város rendjét!

Nácik dúlják fel a város rendjét, Budapest nem tűri a rasszista uszítást! - ezt írta Karácsony Gergely a Facebook-on, de a két meggyilkolt magyar fiatal egyetlen posztot nem érdemelt Budapest virtuális főpolgármesterének. Új, hiánypótló baloldali hetilap indult a sötét sajtódiktatúrában, a többi hat meg nyilván boldog ettől. És megfejtette az Index, miért sikerült legyőzni a járványt, ellentétben Nyugat-Európával: mert amúgy is hamarabb halnak az emberek, ócska az államszervezet, senki sem bízik az egészségügyben, és eleve mucsaiak vagyunk.

  • Troll: A gyilkos dúlta fel a város rendjét!

„Ezeknek mindenről a nácizás jut eszébe és én látom magam előtt, hogy ők nem fogták fel, hogy mi történt Budapesten. Azt látták, hogy szurkolók mentek ki az utcára, akkor azok nácik és közben megvédik a Hadházyt. Ezek nem tudom melyik országban élnek. (…) Azt írja, hogy „Nem a békés tüntetőket kell megbüntetni, hanem…” Itt nem csak az a vérlázító, hogy nácizik és nem csak az, hogy a főpolgármesteri hivatal komplett stábja így gondolja, hogy a megemlékezőket kell elítélni és lenácizni és nem pedig inkább részvétet nyilvánítani a két halott srác és a családját illetően, akár pedig elítélni ezt a brutális gyilkosságot”

- mondta a Médianéző ügyvezetője, Boros Bánk Levente.

„Az ő regnálása óta most ez az egyik legdurvább dolog, ami történt. Nem azt várja el tőle egy budapesti, hogy ott legyen a helyszínen és ő csavarja ki a tettesnek a kezéből a kést. Nem azt várja el, hogy miért pont a társaság környékén nem volt 10 rendőr. Ez az első ilyen eset, nem ezt várjuk el. Viszont, ha már megtörtént, akkor a felelőssége abban áll, hogy szedje össze magát innentől és nyilatkozzon tisztességesen, becsülettel, hogy ő egy teljes főváros és egy teljes kétmilliós metropoliszt képvisel és ne így”

- fogalmazott a Karc FM főszerkesztő-helyettese, Lentulai Krisztián.

„Teljesen inflálódik maga a náci kifejezés. Nincsenek nácik, azért ezt rögzítsük. A futball drukkerek sem nácik és azok a gyerekek sem nácik, akiket meggyilkoltak. Magyar fiatalok voltak, akik szórakoztak egy este és indultak hazafelé és egy csetepatéba keveredtek és jött a kés”

- vélekedett Pindroch Tamás, a Figyelő munkatársa.

Teljes adás:

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!