2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Troll

Troll: A balliberális szolidaritástól a baloldali független sajtóig

  • Troll: A balliberális szolidaritástól a baloldali független sajtóig
 

Megmutatjuk milyen egy igazi balliberális szolidaritás: Niedermüller Péter DK-s polgármester érdekesen reagált a hazai Covid terjedésére. A napi.hu is hozta a formáját: Orbán-bébik születnek szerintük.

A Troll című műsorunk és M. Dobos Marianne műsorvezető vendégei Boros Bánk Levente, Pindroch Tamás és online felületen keresztül, önkéntes karanténból, Kacsóh Dániel voltak.

Először Niedermüller Péter Facebook-bejegyzéséről esett szó, melyet nem sokkal a közzététele után törölt az oldaláról.

Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője úgy reagált minderre, hogy:

„Milyen felelős az a politikus, aki polgármester mellesleg, úgy gondolja, hogy megmondja a frankót és aztán meggondolja magát és mégsem?” tehát magyarul nem vállalja a saját maga által kitaláltakat. Azért ez kicsit szánalmas.”

Kacsoh Dániel, a Magyar Hírlap lapszerkesztője, otthoni karanténjából jelentkezve jegyezte meg:

„Egyébként a vírussal viccelődni, különösen most, a második hullám küszöbén - vagy lehet, hogy már benne is vagyunk – az azt gondolom, hogy tényleg a felelőtlenségnek egy olyan szintje, amit csak balliberális politikusoktól kaphatunk meg manapság.”

Pindroch Tamás arra is felhívta a figyelmet, hogy Niedermüller Péter ráadásul egy politikus, aki a Covid vírussal és a Covid fertőzöttekkel poénkodik, holott óvodák és iskolák is találhatóak a kerületében és több felelős döntést is meg kellene hoznia, mint polgármester.

Veiszer Alinda beleragadt a mocsárba és felhívta az egész országot, csak mert nem akart sétálni pár száz métert. Az ún. hiteles újságírók hazánk megbüntetéséért lobbiznak. Ilyen ez a diktatúra.

„Én azt gondolom, hogy normális ember, aki ebben az országban él, felelősen gondolkodik az állami rendvédelmi és egyéb katasztrófaelhárító szervek feladatairól vagy munkájáról, akkor magából csinál hülyét, hogyha szóvá teszi, hogy őt nem húzták ki a sárból.”

- mondta Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa.

„Olyan eseményről tudósított az újpesti önkormányzati lap, amelyet amúgy elhalasztottak” – olvasható a Pestisrácok.hu-n. A műsor második felében elsőként erről esett szó.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!