2020. február 25.,
kedd, Mátyás napja

Troll: A balliberális sajtó pofára fog esni, mint a zsíros kenyér

2020. január 17., péntek 21:50

Néppárttal vagy anélkül? Ez a nagy kérdés most. Ballibék legalábbis csak ezzel foglalkoznak. Az anyaságot pedig szívásnak tarja az Index. Karácsony Gergely nem tart BudapestInfót, de kérdezne a kormánytól, ha ők tartanának. A momentumos EP képviselők megint kitettek magukért, hazánk ellen lobbiztak, bezzeg ha az ő sérelmeikről van szó, akkor a jobboldali sajtót ekézik.

Kacsoh Dániel, a Magyar Hírlap lapszerkesztője szerint legszívesebben a balliberális sajtó döntené el, hogy a Néppártnak mit kellene csinálnia a Fidesszel. Elmondta úgy látja, hogy az elmúlt két évben mindennél fontosabb ez az ellenzéki sajtónak.

Ha rajtuk múlna akkor már szakadékba lökték volna a Fideszt, sőt akkor már Uniós tagok sem lennénk. Kiléptették volna Magyarországot és persze rákenték volna Orbánra. De lesznek itt még meglepetések. Tehát pofára fognak esni, mint a zsíros kenyér.

-mondta Szarvas Szilveszter, a PestiSrácok.hu főszerkesztő-helyettese. Hozzátette, átalakulóban van az egész európai politika. Bizonyos pártok nagyon rossz helyen vannak, mint például Salvini-ék, akik egyszerűen rossz frakcióban ülnek. A főszerkesztő-helyettes szerint tényleg lehet egy olyan átrendeződés, hogy új frakciók jönnek létre, új szövetségek, új erők az Európai Parlamentben.

Teljes beszélgetés:

HírTV