2021. 09. 20. Hétfő Friderika napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 07:50

Troll

Troll: 2002 óta Gyurcsány Ferencről szól a balliberális oldal

Az e heti Trollban M. Dobos Marianne vendégei Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője, Dávid Bence mérnök, szerző - Konverzió és Pindroch Tamás a Figyelő főmunkatársa voltak.

 

A napokban volt az őszödi beszéd 15 éves évfordulója.  A Troll vendégei a műsor első részében véleményezték Gyurcsány Ferenc akkori és az elmúlt néhány napban elhangzott megnyilvánulásait is.

Már írnák az új múltat – minek 15 éves dolgokkal foglalkozni. Bár érezhető, hogy a saját lelkiismeretükkel sem tudnak elszámolni – mondta Dávid Bence. 

Gyurcsány Ferenc Magyarország legelutasítottabb politikusa, Gyurcsánnyal nem lehet választást nyerni – mindenre ráugrik, ha józan, ha nem! 

Mindig lesz mire emlékeztetni az ellenzéket, a 15 éve elhangzottak mindig előkerülnek.

Ez egy One Man Show – 2002 óta Gyurcsány Ferencről szól a balliberális oldal. Ez az egész Gyurcsány megalomániájáról szól, mindenki más csak statiszta! - fejtette ki Boros Bánk Levente. 

 Pindroch Tamás úgy véli Gyurcsánynak kirakatemberei vannak - Ő hátulról mozgatja a szálakat. 

A folytatásban Karácsony Gergely ténykedése is szóba került. 

Teljes adás:

Hír TV

További epizódok

Troll: Nagyító alatt a kampánydalok

Lentulai Krisztián vendégei Palányi Nóra a Karc Fm riportere, Kacsoh Dániel a Mandiner főszerkesztő-helyettese, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Tóth Szabi zenész voltak 2021. szeptember 18.

Troll: Az áruló a legrosszabb állatfajta

 M. Dobos Marianne vendégei a Trollban Kacsoh Dániel, a Mandiner belpolitikai rovatvezetője, Dávid Bence mérnök, a Konverzió szerzője valamint Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője voltak. 2021. július 02.

Troll: Ezek a liberálisok tényleg nem értik a magyar emberek lelkét

Ezúttal Pindroch Tamás, Kacsoh Dániel és Boros Bánk Levente tartott sajátos elemzést a HírTV stúdiójában. Műsorvezető: M. Dobos Marianne. 2021. június 25.

Legfrisebb híreink

Elhunyt Jeles Eszter zsoké

A 21 éves lány szeptember 5-én az Isztambulban rendezett Fegentri női amatőrlovas világbajnokságon szenvedett súlyos balesetet.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!