2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

tovább

Zenés, simogatós, bebújós, sőt álló kolbászos videók a DK-hoz köthető gyermektáborban

Megdöbbentő felvételeket juttatott el a PestiSrácok részére Juhász László aktivista. A videók a DK-hoz köthető Civil Tanács Egyesület, valamint a párt romaügyi szakértője, Herfort Marietta által szervezett nyári táborban készültek, amelyen hátrányos helyzetű, főként roma gyerekek vettek részt.

Lemondott Balog Zoltán + videó

Péntekre hívták össze azt a református zsinati ülést, amelyen Balog Zoltán püspök bejelentette lemondását a zsinati elnöki posztról - írja a PestiSrácok.

Megszólalt Novák Katalin a nagy visszhangot kiváltó kegyelmi döntéséről + videó

A köztársasági elnök hangsúlyozta, undorodik a pedofíliától, és az egyik leggusztustalanabb, legsúlyosabb bűncselekménynek tartja.

Tovább lapít az Amnesty + VIDEO

Miközben a magyar jogállamiságért aggódnak, a magyar törvényeket méricskélik az emberi jogok mérlegén.

Gerillaültetést végeztek a Párbeszéd politikusai, cserjénként 250 ezer forintért

Elismerte Jávor Benedek, a Párbeszéd-Zöldek európai parlamenti listavezetője, hogy gerilla-faültetést hajtottak végre politikustársaival a Római-parton. Az ellenzéki párt egyébként olyan területre ültette a fákat, ahol pár év múlva egy földalatti vezeték tervezett cseréje miatt azokat amúgy is ki kell majd vágni.

Saját politikusa ellen indított fegyelmi eljárást a Momentum

Nyitrai Klárának, Baja polgármesterének annyi volt a "bűne", hogy meg merte említeni, Donáth Anna enyhén szólva is félreértelmezhető nyilatkozatokat tesz.

Volt halálos kimenetelű fegyverhasználat a szerb-magyar határon

Pintér Sándor belügyminiszter éves beszámolót adott kedden az Országgyűlés Honvédelmi és Rendészeti Bizottsága előtt. A tárcavezető részletesen beszélt az ország rendvédelmi helyzetéről, valamint a határvédelemmel járó nehézségekről.

Németország az erkölcsi lejtőn – Legalizálják a kábítószert

Ennek kapcsán szervezett a Drogkutató Intézet és a Mathias Corvinus Collegium egy kerekasztal-beszélgetést, ahol arról is szó esett, hogy egy ilyen intézkedés milyen hatással lehet Németországon kívül a többi EU-s országra nézve.

13 éves lányt ronthatott meg egy Békés vármegyei történelemtanár

Egy héttel ezelőtt rántotta le a leplet a PestiSrácok.hu B. Zsoltról, a gyomorforgató botrány után pedig máris itt a következő megrázó ügy. Ezúttal egy Békés vármegyei általános iskola történelemtanárát gyanúsítják azzal, hogy megrontott egy 13 éves kislányt, a gyermeket ráadásul tulajdon nevelőapja kínálhatta fel a tanárnak – minderről az iskola egyik tanulójának rokona beszélt a lapnak.

Megtalálhatták a Budapest Parkból eltűnt Szűcs Tamás holttestét?

Ismeretlen holttestet talált a Budapesti Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság Adonynál október végén.

Deutsch Tamás: Guy Verhofstadt közpénzből felújított luxusvillájáról kellene beszélni, igaz, Cseh Katalin?

A Fidesz európai parlamenti képviselője szerint, ha a liberálisok a kleptokráciáról beszélnek, akkor képviselőtársuk, Guy Verhofstadt közvagyonból felújított luxusvillájáról kellene néhány szót ejteni, amire a flamand kormánytól, a kelet-flandriai tartománytól és Gent városától kapott közpénzt. Ez ugyanis korrupció.

Az ukrán elnök autóbalesetet szenvedett

A Harkiv megyéből hazatérő Volodimir Zelenszkij ukrán elnök autója Kijevben összeütközött egy másik járművel, de a balesetnek nem volt komolyabb sérültje – közölte csütörtökön hajnalban az elnök szóvivője.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!