2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

tovább

Egészen elképesztő, megrázó részleteket árult el Varga Judit a Magyar Péterrel töltött évekről

Hallva, illetve olvasva Varga Judit Hajdú Péternek adott exkluzív interjúját, az ember nem érti, hogy lehetett ilyen kegyetlen a férj a feleségével.

Magyar Péter akciózásai bepörgették a mém-gyárakat

Az egyik legtalálóbb mémből például kiderül, hogy Magyar Péternek a diktafon volt az óvodában a jele.

Hol vannak most Soros nővédő szervezetei?

Varga Judit mai Facebook-posztjában megírta: volt férje, Magyar Péter őt rendszeresen bántalmazta, szavakban és tettekkel is. A konkrét üggyel kapcsolatban az Origo megkereste a NANE Egyesületet is, azt tudakolva tőlük: az ilyen bántalmazóknak véleményük szerint van-e helye a közéletben?

Újra magyar kézben a Boci márka

A Boci, a Melba és a Párizsi Kocka védjegyeit a 100 százalékban magyar Cerbona veszi meg a Nestlétől.

A 120 ezres nézettséghez közelít a Most vagy soha! című film

Március 21. és 24. között 21 755-en nézék meg a mozikban a március 14-én bemutatott Most vagy soha! című történelmi kalandfilmet - derül ki Filmforgalmazók Egyesülete friss adataiból.

Kiderült, a franciáknak öt forgatókönyve is van arra, hogyan vetnék be katonáikat Ukrajnában

Öt forgatókönyvet hozott nyilvánosságra a Le Figaro arról, hogyan tervezik bevetni a francia haderőket Ukrajnában. Mind az öt egyértelmű világháborús veszéllyel járhat.

Hová futhat ki a Magyar Péter-jelenség?

Magyar Péter néhány hétig érdekes volt a kormányellenes oldalon, új színt vitt az egyenszürke ellenzéki aktorok közé, de mára már az ellenzéki médiumok és holdudvar is minimum megosztottak a megítélésében - nyilatkozta az Origónak Boros Bánk Levente, a Nézőpont Intézet politikai elemzési igazgatója. 

Ezzel a testcsellel menekült meg Karácsony Gergely a válaszadástól + videó

Hatékony koreográfiával hárította Karácsony Gergely munkatársa az újságírói kérdésre való válaszolás lehetőségét.

Európai Tanács elnöke: Hadigazdaságra kell átállnia Európának

Közben az orosz Külső Hírszerző Szolgálat igazgatója bejelentette: adataik vannak arról, hogy Franciaországban már felkészítés alatt áll egy Ukrajnába vezénylendő katonai kontingens, amely kezdetben mintegy kétezer fős lesz.

506 millió forintnyi összeget fizettek be főként valutában a 99 Mozgalom számlájára

A CÖF-CÖKA úgy döntött, hogy széleskörű tájékoztatást indít arról, hogy a megvett magyar baloldal milyen kérdésekben szolgálja ki a nemzetközi baloldalt.

Nukleáris háborúba vezethet a Macron által kikövezett út

Ifj. Lomnici Zoltán szerint az USA a háborús munkát Európával végezteti el. Macron háborús uszítása pedig óriási veszéllyel járhat: Oroszország kísértésbe eshet, hogy a hagyományos fegyverekben való esetleges alulmaradását nukleáris csapásokkal kompenzálja.

A Nemzeti Színház vezető színésze katonai behívót kapott Ukrajnában + videó

A Nemzeti Színház vezető színésze Andor Évának a Négyszemközt című podcastban beszélt egyebek mellett színházi világról, Kárpátaljáról, katonai behívójáról, politikai táborokról a Kontextus Youtube-csatornáján.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!