2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

tovább

Orbán Viktor: Elegünk van a migrációból! Elegünk van a háborúból! Elegünk van a genderpropagandából! + videó

A miniszterelnök a közösségi oldalára feltöltött egy rövid videót az Európai Parlamentben elmondott keddi nyilvános beszélgetésből.

Bérlakásprogram híján riogat Pikó András

A helyzet nemcsak azért kínos, mert a baloldali politikus saját bérlőit ijesztgeti teljesen fölöslegesen, hanem azért is, mert 2019-es kampányában nem ezt ígérte.

Halálos kimenetelű tűzesetben küzdöttek a lánglovagok Ökörtófülpösön

A tűz - mondhatni klasszikus módon - ágyban való cigarettázás miatt keletkezett.

Tarlós István: Szentkirályi Alexandra a legalkalmasabb jelölt Budapest vezetésére

Főpolgármesternek lenni „tízpróbás foglalkozás” – mondta Tarlós István a Metropolnak adott interjúban. Véleménye szerint egy főpolgármesternek nagyon sok mindenhez kell érteni, és erre az összetett feladatra egyértelműen Szentkirályi Alexandra, az ő volt helyettese a legalkalmasabb.

Íme, a Magyar Péter mögött álló „életművész” vállalkozó

A politikusi babérokra törő Magyar Péter barátja saját bevallása szerint életművész, aki egy igazi aranyifjú életét éli, síeléssel, vitorlázással, drága külföldi luxusutakkal - írta a Metropol. A lap hozzáteszi, a férfi életmódja nagyon hasonlít a sokszoros milliárdos Mártha Imre fővárosi cégvezérére.

Metropol: Az óvodavezető lelki terror alatt tartja a gyerekeket egy ferencvárosi intézményben

A lap közlése szerint a szülők már régóta panaszkodnak arra, hogy az óvodavezető és néhány pedagógus helytelen hangon és lealacsonyító módon kezeli a gyerekeket.

Budapest több kerületében is rajzanak a patkányok

A jó idő beköszöntével egyre több helyen bukkannak fel patkányok Budapesten. A Metropol beszámolója szerint a közösségi oldalakat ellepték a panaszos hozzászólások. A legtöbb bejelentés Kispestről, Csepelről és az óbudai Csillaghegyről érkezik. 

Leigazolná a Manchester United Kerkez Milost?

A Chelsea után a Manchester United is érdeklődik Kerkez Milos, a magyar labdarúgó-válogatott védője iránt – értesült Ben Jacobs szigetországi átigazolási szakértő a Metropol beszámolója szerint.

Szemmel láthatóan kontármunkát végzett a Lánchidat felújító A-Híd-Zrt. + videó

A Metropol munkatársai egyszerű járókelőként alaposan megnézték közelebbről is a Lánchidat, és megdöbbentő kontármunkára, a gyalogosokat is veszélyeztető, nem megfelelően szigetelt vezetékekre, hibás burkolatokra, a szélben összevissza lengedező kábelekre bukkantak.

Vajon mit üzen egy 50 millióból épült közvécé, ami nem üzemel?

50 milliós keretből épített példamutatóként felcímkézett közvécét Pikó és Karácsony a II. János Pál pápa téren. Az illemhelyiség azonban azóta sem üzemel, immár fél éve zárva van.

Meghökkentő: Ágyi poloskák az újpesti nyugdíjasházban + FOTÓK

A Metropol egy olvasója szerint elégetik a azokat a bútorokat, amit a főváros szállíttat el az idősek házából az ágyi poloskák miatt.

Pikó András megfélemlíthette kollégáját

Botrányba fulladt Józsefváros képviselőtestületi ülése, egymásnak ugrott a baloldal, míg a Fidesz-KDNP-s képviselők kivonultak.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!