2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Vezércikk 05:00

katasztrofavedelem.hu

katasztrofavedelem.hu

tovább

Tűz volt a SOTE Pulmonológiai Klinikájának udvarán + videó

A fővárosi hivatásos tűzoltók megfékezték a tüzet, jelenleg az utómunkálatokat végzik a VIII. kerületben, ahol egy egészségügyi intézmény udvarán égett mintegy negyven négyzetméteren egy kívül fém-, belül faborítású, két épületrész közötti átjáró a VIII. kerületi Balassa utcában.

Több, mint 140 esetben kellett beavatkozniuk a tűzoltóknak szilveszterkor

Szilveszter napján 204 segélyhívás érkezett a katasztrófavédelemhez, ezek közül 143 eset igényelt tűzoltói beavatkozást. Tűz miatt 70 alkalommal, 73 esetben pedig műszaki mentést igénylő balesethez hívták a tűzoltókat - közölte a katasztrófavédelem a honlapján.

Tizenkét órán belül két halálos lakástűz is történt

Szombat este érkezett jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint kigyulladt egy száztíz négyzetméteres családi ház egyik, tizenhat négyzetméteres szobája a Zala vármegyei Szentgyörgyváron, a Petőfi Sándor utcában.

Síri csend a romokon

Csak a Hunor vállalta az éjszakai kutatást abban az épületben, amelyikben tegnap este túlélőket jeleztek a kereső kutyák - olvasható a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Facebook oldalán.

Két ember életét vesztette egy győri lakástűzben

Hétfőn hajnalban kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy kétemeletes társasház tetőszerkezete Győrben, a Bajcsy-Zsilinszky úton.

137 tűzoltói beavatkozás történt szilveszterkor

Az év utolsó napján 197 segélyhívás érkezett a katasztrófavédelemhez, ezek közül 137 eset igényelt tűzoltói beavatkozást. 48 alkalommal tűz miatt, 89 esetben pedig műszaki mentést igénylő balesethez hívták a tűzoltókat.

368 riasztást kaptak a tűzoltók a karácsony három napja alatt

Egy ember lakástűzben, ketten pedig szén-monoxid-mérgezésben vesztették életüket hétfőn.

Halálos tűz Somlószőlősön

Csütörtökön későn este kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy száz négyzetméteres családi ház Veszprém megyében, Somlószőlősön.

Két percen múlt a lány élete

A videóban a mentésben résztvevő tűzoltók mondják el, ők hogyan élték meg belülről az eseményeket és hogyan lehet megelőzni a szén-monoxid-mérgezést.

HÉV és személyautó ütközött a XIV. kerületben

A szerelvény huszonöt méteren tolta maga előtt az autót.

Két haláleset is történt vasárnap

Délelőtt háromnegyed tízkor érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint Petneházán halálos szén-monoxid-mérgezés történt.

Halálos lakástűz Solymáron

Január elsején 15:45-kor érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint Solymáron a Cserje utcában halálos lakástűz történt.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!