2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

tovább

A régi ismeretség ellenére megtagadták Magyar Pétert korábbi barátai

A Kruchina testvérek megtagadták az exférj Magyar Pétert, mint barátot.

Tüntetésekkel tarkított háromnapos eseményt rendeznek a gazdák Budapesten

Terv szerint a gazda- és méhésztüntetés résztvevői 14 órától vonulnak át Parlamenthez közeli Idősebb Antall József rakpartra, ahol 16 órától beszédek is elhangzanak.

Ukrán színekben vonultak, tüntettek Budapesten

A tüntetésen felszólalt többek között Karácsony Gergely, Tompos Márton, Cseh Katalin, Traski Viktor kárpátaljai magyar matematikus, Petrovszka Viktória, az Egység Ukrán Egyesület elnöke és Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármester.

Csádban tárgyalt Orbán Gáspár - erről fotó is készült

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter Orbán Viktor miniszterelnök fia, Orbán Gáspár (ál)halálhírére is reagált az Indexnek adott interjújában, a portál most pedig felfedezett egy külföldi lapban megjelent fotót, amin a honvédelmi miniszter kabinetjének tagja Csádban tárgyal egy magyar delegáció tagjaként.

„Szijjártó készítse a koporsóját” + videó a tárcavezető reagálásáról

Életveszélyesen megfenyegették az Ukrajnába készülő Szijjártó Pétert - tudta meg az Index. Menczer Tamás államtitkár szerint azonban a minisztert a halálos fenyegetés sem tántorítja el a magyar érdek képviseletétől, hiszen magyar külügyminiszter nem ijedős. A fenyegetésre maga Szijjártó Péter is reagált brüsszeli sajtótájékoztatóján.

FRISS: Úgy tűnik, estére már lesz víz Törökbálinton

Az Érd és Térsége Vízközmű Kft.-re hivatkozva Törökbálint Város Önkormányzata kedden közölte: három településen többnapos vízhiányra kell készülni, ami akár szombatig vagy vasárnapig is eltarthat. Azóta szerencsés fordulat állt be az Érdet, Diósdot és Törökbálintot sújtó vízhiány kapcsán, legalábbis utóbbi településen.

Az Alkotmánybíróságban bízik A mi kis falunk sorozatba engedély nélkül szerepeltetett férfi

Mivel a Kúria elutasította a keresetét az Alkotmánybíróságnál keresi az igazát az a pilisszentléleki férfi, aki néhány másodperc vágókép erejéig bekerült az RTL Klub sorozatába, A mi kis falunkba. 

Egy kocsiból dobták ki a Zöld könyv színésze hulláját

Frank Vallelonga Jr. 60 éves volt, a rendőrség szerint nem kizárt, hogy túladagolás történt. Az ügyben őrizetbe vettek egy férfit, akit a térfigyelő kamerák felvételei alapján azonosítottak - írja az Index.

Meghalt a Pléh Csárda alapítója, Bábel István

A múlt héten meghalt a híres budapesti vendéglátóhely, a rákospalotai Pléh Csárda (más néven Bádog Gundel) alapítója, Bábel István.

Meghalt Jerry Lee Lewis

Otthonában halt meg a rock and roll legendája, Jerry Lee Lewis.

Ezúttal csokitortával csaptak le az aktivisták, III. Károly király volt a célpont

A két aktivista vásárolt jegyet, tehát legálisan jutott be a múzeumba.

Videó a késelő diákról

Videó került elő az I. kerületi Hunfalvy János Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikumban késelő diákról. A fiúról iskolaidőben készíttetettek videót iskolatársai - számolt be az Index.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!