2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:15

tovább

Feljelentést tett Budai Gyula a Lánchíd-botrány ügyében + videó

Budai Gyula hozzátette: "A feljelentéshez csatoltam a részemre megküldött levelet és kértem a hatóságot az eljárás lefolytatására."

Napi aktuális – Magyar Péter konzervatívnak és liberálisnak is vallotta már magát + videó

A Napi aktuálisban Tarnay Kristóf Ábel újságíró és Szűcs Gábor jogász a következő témák kapcsán fejtette ki véleményét Velkovics Vilmos műsorvezetőnek: Magyar Péter bejelentette, hogy melyik pártban indul az uniós parlamenti választásokon, Magyar Péter nem akarja, hogy a NER-ből kiugrottak csatlakozzanak hozzá.

A nap kérdése

Gyorsabban megérkeznének az uniós források, ha a baloldal is ezért kampányolna?

Deutsch Tamás: Egyenesen hazaárulás az, amit a magyar baloldali képviselők hazánkkal szemben képviselnek + videó

Egyenesen hazaárulás az, amit a magyar baloldali képviselők hazánkkal szemben képviselnek az Európai Parlamentben – erről beszélt híradónknak a Fidesz EP-képviselője.

A tervek elkészültek, a kutyafuttató mégsem épül Pécsett + videó

A pécsi vita középpontjában egy kutyafuttató kapcsán a polgármester mesterkedése áll.

Orbán Viktor Szoboszlai Dominikról: ő a király + videó

A magyar sportról és a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányáról, Szoboszlai Dominikról is beszélt Orbán Viktor miniszterelnök a Mandienrnek adott interjújában.

Napindító - Hetedik alkalommal tüntették ki a példamutató férfiakat

Nagyszabású gála keretén belül hetedik alkalommal adta át a Gránit Oroszlán Példakép Díjakat a Férfiak Klubja.

Vezércikk: Orbán Viktor szerint Európában jelenleg Magyarország a legbiztonságosabb hely a zsidóknak

Kanadában a miniszterelnök sem tud nyugodtan vacsorázni a bevándorlóktól, Németországban a Hamászt éltetik 2015-ös menekültek, Amerikában a heil Hitlernél tartanak a tüntetők, az izraeli labdarúgócsapatnak egyedül Magyarország tud otthont adni.

Tömegverekedés tört ki a gól után + videó

Minden egy gólnak köszönhetően indult egy brazíliai labdarúgó-mérkőzésen az első osztályban. A Curitiba –Cruzeiro brazil élvonalbeli kieséséi rangadón ugyanis a 90. percben Robson lőtt kapásból a vendég csapat kapujába. És miután a játékos elkezdte ünnepeltetni magát elszabadultak az indultok.

Kicsoda Naszrallah, a Hezbollah vezére, aki újabb háborút robbanthat ki?

Haszan Naszrallah a közel-keleti vallási és politikai élet egyik meghatározó alakja. Már három évtizede vezeti a Hezbollah nevű militáns szervezetet, ami Libanont irányítja ténylegesen. Naszrallah kezében van a terület egyik legerősebb hadserege, ami még aggasztóbbá teszi, hogy országa lassan belesodródik az izraeli háborúba. A világgazdaság cikke.

Napindító – Új technológiával az erdőtüzek megfékezéséért

Minden eddiginél gyorsabban észlelhetőek az erdőtüzek egy új technológiának köszönhetően. Az innovatív eljárást tegnap mutatták be Cipruson. Az eseményen egy drónbemutatóval szemléltették, hogyan is működik a rendszer. Zsiros Mihály kollégánk a helyszínen járt, onnan tudósította a Hír TV nézőit.

Radar – Európa terrorban

Lelőtték a rendőrök a Brüsszelben történt merénylet elkövetőjét, aki két svéd szurkolóval végzett hétfő este a belga fővárosban. A 45 éves tunéziai támadó a kórházban belehalt sérüléseibe.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!