2022. 09. 26. Hétfő Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Interpellációk

Következik:

Híradó 16:55

Svenk

Svenk: Vissza a '80-as évekbe

A műsor célja, hogy a nagyközönséggel megismertesse a magyar filmipar múltját, jelenét és jövőjét, emellett naprakészen beszámoljon minden olyan történésről, amely az egyre sikeresebb hazai filmgyártáshoz kapcsolódik. Műsorvezető: Zavaros Eszter.

  • Svenk: Vissza a '80-as évekbe

A tartalomból: 

Nyugati nyaralás

A Nagykarácsony készítőinek új vigjátéka visszarepít minket a '80-as évekbe, felcsendülnek a legnagyobb magyar és világslágerek. A filmről Lévai Balázs rendező, producer és Tiszeker Balázs rendező beszélt. De, megszólalt stábunknak a főszereplő Pokorny Lia és Mészáros Máté is. 

Budapesti Klasszikus Film Maraton

Mintegy 100 filmet, köztük hollywoodi magyar filmesek alkotásait láthatja a közönség szeptember 13. és 18. között a Budapesti Klasszikus Film Maratonon, a restaurált filmek immár ötödik alkalommal megrendezendő nemzetközi seregszemléjén.

Együtt kezdtük 

Igazi nagy nyári sláger az Együtt kezdtük, és nem csak a film, de a zenéje is kiváló. Olyan nevek csatlakoztak a főcímdalhoz, mint Lábas Viki, Járai Márk és Felcser Máté. 

Elkészült az előzetese a Szia, Életem! című vígjátéknak

A filmről Geszti Péter producer, Thuróczy Szabolcs színész, Kovács Patrícia színész, Rohonyi Gábor rendező 

Veszélyes lehet a fagyi

A magyar romantikus filmről Pataki Ági producer beszélt stábunknak.

Teljes adás: 

 

További epizódok

Svenk: A Nyugati nyaralás díszbemutatóján jártunk

Svenk: A Nyugati nyaralás díszbemutatóján jártunk

Nézőcsúccsal robbant be a hazai mozikba az új krimi-vígjáték, a Nyugati nyaralás. A moziról mások mellett Szervét Tibor nyilatkozik. Teniszpartnerét az egykori profi játékos, Noszály Sándor alakítja a filmvásznon.  2022. szeptember 24.
Svenk: 5. Budapesti Klasszikus Film Maraton

Svenk: 5. Budapesti Klasszikus Film Maraton

A Svenk stábja ellátogatott a 5. Budapesti Klasszikus Film Maratonra és elhozta a legújabb magyar filmpremiert. Műsorvezető: Zavaros Eszter. 2022. szeptember 17.
Svenk: Itt van a nyakunkon a Budapesti Klasszikus Film Maraton

Svenk: Itt van a nyakunkon a Budapesti Klasszikus Film Maraton

A Sven témái: Nyugati nyaralás, Toldi a mozifilm, Magasságok és mélységek – ezek mind-mind magyar filmpremierek. Beszélgetünk a Szia életemről is. És végre szeptember… itt van a nyakunkon a Budapesti Klasszikus Film Maraton 2022. szeptember 10.

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

Svenk: Szia életem

Svenk: Szia életem

A Svenk mai adásából többek között az is kiderült, hogy a Bécs-Hollywood-Budapest útvonalon milyen magyar filmeket láthatnak majd szeptember közepén.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!