2022. 07. 02. Szombat Ottó napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Hazahúzó 01:00

Svenk

Svenk: Szelestey Bianka Hajszálrepedés című vizsgafilmjét meghívták a 75. cannes-i filmfesztiválra

A mai adásban a gyermeknapról esett szó, hiszen május utolsó vasárnapja gyermeknap, valamint a most zajló 75. cannes-i filmfesztivál eseményeiről is beszámoltunk, amiben egy magyar vizsgafilm sikerének örülhetünk.

Az adás tartalmából:

Erőss Zsolt hegymászó tragédiája egy egész országot megdöbbentett. Csoma Sándor a gyász feldolgozását és ennek a tragédiának a nehézségeit próbálja a feleség szemszögéből bemutatni Magasságok és mélységek című nagyjátékfilmjének segítségével. Ennek a sajtótájékoztatóján jártunk.

Idén 75. alkalommal rendezik meg a cannes-i filmfesztivált. Legnagyobb örömünkre - a Nemzeti Filmintézet támogatásával elkészült - Szelestey Bianka Hajszálrepedés című vizsgafilmje is meghívást kapott. Ennek jártunk utána.

Akik szeretik a színházat, vagy a különleges stílusú filmeket, már biztos találkoztak Sütő András Miklós nevével, aki májusban ünnepelte 33. születésnapját. A Svenkben pályájának eddig örömeiről és nehézségeiről mesélt.

Teljes műsor:

További epizódok

Svenk: Legyen ez a történelem!

Önök is álmodoztak már egy vörös szőnyeges felvonulásról? Nekünk a Mozgókép Fesztiválon volt rá lehetőségünk. De nem csak a fesztiválról beszéltünk, hanem szó volt egy új, izgalmas kémfilmről is. 2022. június 25.

Svenk: Magyar Mozgókép Fesztivál

A Svenk különleges adásában beszámolót láthatnak a magyar filmes élet egyik legrangosabb eseményéről a Magyar Mozgókép Fesztiválról. 2022. június 18.

Svenk: Exkluzív felvételek magyar kosztümös filmek forgatásáról

Ezúttal is izgalmas filmes hírekkel készültünk. Műsorvezető: Zavaros Eszter. 2022. június 11.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

Most vagy soha! - exkluzív kulisszatitkok a Svenkben

A Petőfiről és a Márciusi ifjakról szóló Most vagy Soha! címet viselő alkotás egyetlen nap történetét dolgozza fel, mégpedig 1948. március 15. eseményeit. A Várban zajló egyik forgatási napon kizárólag a Svenk stábja lehetett jelen.

Svenk: Fejest ugrunk a „vizes” filmek világába

Bemutatták a Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszóról szóló életrajzi dokumentumfilmet. Stábunknak a filme elkészülésének körülményeiről mesélt Lajos Tamás producer és Pálinkás Norbert rendező.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!