2022. 07. 02. Szombat Ottó napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vetítő 02:00

Svenk

Svenk: Fejest ugrunk a „vizes” filmek világába

Bemutatták a Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszóról szóló életrajzi dokumentumfilmet. Stábunknak a filme elkészülésének körülményeiről mesélt Lajos Tamás producer és Pálinkás Norbert rendező.

Adásunkból kiderül az is, hogy mik a kedvenc filmjei Kamarás Iván színésznek. 

A nemzet aranyai

Befejeződött A nemzet aranyai című dokumentumfilm forgatása. Ki ne emlékezne a Kemény Dénes vezette Aranycsapatra. Ez a pólós film azt mutatja be, hogy a csapat miként élte meg az a 12 évet, amikor gyakorlatilag végigverték a világot. 

A Tüskevár a Filmión

Fekete István 1957-ben írta meg Tüskevár című ifjúsági regényét, amelyből 1966-ban televíziós sorozat is készült. A népszerű történetből Balogh György rendező és Gulyás Ákos operatőr készített filmet, amelyet 2012-ben mutattak be. Mostantól ez a film is fenn van a Filmión.

Műsorvezető: Zavaros Eszter

Teljes adás: 

 

 

További epizódok

Svenk: Legyen ez a történelem!

Önök is álmodoztak már egy vörös szőnyeges felvonulásról? Nekünk a Mozgókép Fesztiválon volt rá lehetőségünk. De nem csak a fesztiválról beszéltünk, hanem szó volt egy új, izgalmas kémfilmről is. 2022. június 25.

Svenk: Magyar Mozgókép Fesztivál

A Svenk különleges adásában beszámolót láthatnak a magyar filmes élet egyik legrangosabb eseményéről a Magyar Mozgókép Fesztiválról. 2022. június 18.

Svenk: Exkluzív felvételek magyar kosztümös filmek forgatásáról

Ezúttal is izgalmas filmes hírekkel készültünk. Műsorvezető: Zavaros Eszter. 2022. június 11.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

Most vagy soha! - exkluzív kulisszatitkok a Svenkben

A Petőfiről és a Márciusi ifjakról szóló Most vagy Soha! címet viselő alkotás egyetlen nap történetét dolgozza fel, mégpedig 1948. március 15. eseményeit. A Várban zajló egyik forgatási napon kizárólag a Svenk stábja lehetett jelen.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!