2022. 07. 06. Szerda Csaba napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napi aktuális 06:30

Svenk

Svenk: Ez a szenvedéstörténet olyan, mint a lengyeleknek Katyn

Húsvét közeledtével megszokhattuk, hogy láthatunk egy-egy szenvedéstörténetet a filmvásznon. Ilyen volt Mel Gibson Passiója, de ilyen volt a tavalyi év egyik legkülönlegesebb magyar filmje, a Magyar Passió is. Beszélgetés Eperjes Károllyal, Nemcsák Károllyal.

  • Újabb magyar filmnek örülhetünk. Május 26-ától a mozikban a Zanox – Kockázatok és mellékhatások. Beszélgetés Baranyi Benő rendezővel
  • Egy testépítő hölgy mindennapi küzdelmei a Szelíd című filmben. Csonka Eszter nyilatkozott stábunknak. 
  • A tavalyi év egyik legjobban várt filmje volt az El a kezekkel a Papámtól! Dobó Kata rendező az ünnepről és a család fontosságáról beszélt adásunkban.

Teljes adás: 

 Hír TV

További epizódok

Svenk: Hogyan lehet feldolgoznunk egy szerettünk elvesztését?

Hogyan lehet feldolgoznunk egy szerettünk elvesztését? A Svenk stábja a Kelj fel és járj című film forgatásán járt. 2022. július 02.

Svenk: Legyen ez a történelem!

Önök is álmodoztak már egy vörös szőnyeges felvonulásról? Nekünk a Mozgókép Fesztiválon volt rá lehetőségünk. De nem csak a fesztiválról beszéltünk, hanem szó volt egy új, izgalmas kémfilmről is. 2022. június 25.

Svenk: Magyar Mozgókép Fesztivál

A Svenk különleges adásában beszámolót láthatnak a magyar filmes élet egyik legrangosabb eseményéről a Magyar Mozgókép Fesztiválról. 2022. június 18.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

Most vagy soha! - exkluzív kulisszatitkok a Svenkben

A Petőfiről és a Márciusi ifjakról szóló Most vagy Soha! címet viselő alkotás egyetlen nap történetét dolgozza fel, mégpedig 1948. március 15. eseményeit. A Várban zajló egyik forgatási napon kizárólag a Svenk stábja lehetett jelen.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!