2021. 12. 02. Csütörtök Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vetítő 02:00

Svenk

Svenk: Sokat tudunk beszélni a filmekről és meg is tesszük

Már a mozikban A legjobb dolgokon bőgni kell, Grosan Cristina első nagyjátékfilmje. Rainer- Micsinyei Nórával, a film forgatókönyv írójával és Grosan Cristina rendezővel beszélgettünk.

Majd egy balatoni nyaralásról szóló film forgatásán is részt vettünk, mégpedig a Nyugati nyár című film kulisszatitkaiba lestünk bele. Megmutattuk a Svenkben.

És nem ért még véget ezzel a magyar mozi: Fabricius Gábor sikerfilmjét, az Eltörölni Frankot sem hagyhattuk ki a repertoárból.

Végül ellátogattunk a Ludwig Múzeumba a Nagylátószög elnevezésű kiállításra és megláttuk, megmutattuk, hogy milyen volt az élet a színes film előtt.

Teljes adás:

Hír TV

További epizódok

Svenk: Mindent a Nagykarácsonyról

A Svenkben november utolsó hétvégéjén főszerephez jutott a Nagykarácsony című magyar film, mely néhány napja már megy a mozikban. 2021. november 27.

Svenk: Csepke, az életrevaló kiscsikó

November eleje óta láthatjuk a mozikban a Vadlovak - hortobágyi mese című filmet. Ma este a Svenkben Pokorny Liával, a produkció narrátorával is beszélgettünk. 2021. november 20.

Háromszoros olimpiai bajnok a Svenkben

Az e heti Swenkben beszélgettünk egy fantasztikus sminkmesterrel, Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázóval és szóba kerültek a filmesplakátok is. 2021. november 13.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Svenk: Post Mortem - a kulisszák mögött

Bergendy Péter rangos fesztiváldíjakkal elismert alkotásának több mint 500 snittjében van számítógépes trükk. Több mint fél évig dolgoztak a hangon is: egyedi hangzásra törekedtek.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!