2021. 12. 02. Csütörtök Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vetítő 02:00

Svenk

Svenk: Kuriózumokról beszélgettünk velük, róluk... és lehet, hogy először

Az Uránia Nemzeti Filmszínház egy különleges helyszín egy különleges fesztiválnak, mégpedig most, a Budapesti Klasszikus Filmmaratonnak. A megnyitón a Svenk stábja is jelen volt. Lassan mindennapossá válik, hogy világsztárok forgatnak Budapesten. A minap Óbudán forgatott a dán, Oscar-díjas Bille August, aki stábunknak exkluzív interjút adott.

A Füst Milán regényéből készült, A feleségem története című film Enyedi Ildikó rendezésében rengetegszer szerepelt a hírekben, és a cannes-i filmbemutató után végre megérkezett Budapestre. A Svenk stábja innen sem hiányozhatott.

Mindezekről és még sok érdekességről számoltunk be szombati adásunkban.

Teljes műsor:

Hír TV

További epizódok

Svenk: Mindent a Nagykarácsonyról

A Svenkben november utolsó hétvégéjén főszerephez jutott a Nagykarácsony című magyar film, mely néhány napja már megy a mozikban. 2021. november 27.

Svenk: Csepke, az életrevaló kiscsikó

November eleje óta láthatjuk a mozikban a Vadlovak - hortobágyi mese című filmet. Ma este a Svenkben Pokorny Liával, a produkció narrátorával is beszélgettünk. 2021. november 20.

Háromszoros olimpiai bajnok a Svenkben

Az e heti Swenkben beszélgettünk egy fantasztikus sminkmesterrel, Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázóval és szóba kerültek a filmesplakátok is. 2021. november 13.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Svenk: Post Mortem - a kulisszák mögött

Bergendy Péter rangos fesztiváldíjakkal elismert alkotásának több mint 500 snittjében van számítógépes trükk. Több mint fél évig dolgoztak a hangon is: egyedi hangzásra törekedtek.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!