2021. 10. 16. Szombat Gál napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vetítő 02:00

Svenk

A Budapesti Klasszikus Film Maraton helyszínén járt a Svenk

A jövő héten kerül megrendezésre a Budapesti Klasszikus Film Maraton. A Bazilika előtti tér már készül a rendezvényre, melynek célja, hogy fókuszba állítsa a magyar film értékeit és bemutassa a magyar közönségnek az európai filmarchívumok kincseit. A Budapesti Klasszikus Film Maraton vetítéseihez nemzetközi szakmai programok, könyvbemutatók, előadások, közönségtalálkozók, kiállítások, zenei és gyermekprogramok is kapcsolódnak.

Teljes adás:

Hír TV

További epizódok

Svenk: Sokat tudunk beszélni a filmekről és meg is tesszük

Megmutattuk a legújabb magyar filmeket és ezúttal is belestünk a kulisszák mögé. 2021. október 09.

Svenk: Minden hétre jut egy új magyar filmpremier

Melyekre persze a Svenk stábja is ellátogat. 2021. október 02.

Svenk: Kuriózumokról beszélgettünk velük, róluk... és lehet, hogy először

A Svenk stábja ezen a héten is minden jeles eseményen ott volt és beszámolt. 2021. szeptember 25.

Legfrisebb híreink

Vezércikk: Orbán szerint plüssmacikkal nem lehet megvédeni határt

Ismét olvastunk a sorok között, akik pedig segítettek a bal- és jobboldali sajtóhírek hátterének elemzésében: Deák Dániel, aki szerint már az ellenzéki szimpatizánsok is felháborítónak tartják, amit Brüsszel a keleti vakcinákkal művel, Bayer Zsolt, aki szerint valóság nevű nagybátyánk Keletre költözött, a Nyugat pedig teljesen elveszítette realitásérzékét; Kiszelly Zoltán, aki szerint Gyurcsány Ferenc már a KISZ-ben tanulta a Machiavellizmust, a többiek az ellenzékben viszont még csak most kapizsgálják. Műsorvezető: M. Kovács Róbert.

Lehet-e jobboldali politikát folytatni a baloldalon?

A Jobbik volt alelnöke szerint, ha Márki-Zay Péter nyeri az előválasztást a DK miatt nem lesz mozgástere az ellenzéki térfélen. A Napi aktuálisban Volner János független parlamenti képviselő volt a vendégünk.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!