2024. 03. 19. Kedd József, Bánk napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Háború Ukrajnában 05:00

Svenk

A Budapesti Klasszikus Film Maraton helyszínén járt a Svenk

  • A Budapesti Klasszikus Film Maraton helyszínén járt a Svenk

A jövő héten kerül megrendezésre a Budapesti Klasszikus Film Maraton. A Bazilika előtti tér már készül a rendezvényre, melynek célja, hogy fókuszba állítsa a magyar film értékeit és bemutassa a magyar közönségnek az európai filmarchívumok kincseit. A Budapesti Klasszikus Film Maraton vetítéseihez nemzetközi szakmai programok, könyvbemutatók, előadások, közönségtalálkozók, kiállítások, zenei és gyermekprogramok is kapcsolódnak.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Svenk: Ilyen izgalmas volt a Most vagy soha! premierje + videó

Svenk: Ilyen izgalmas volt a Most vagy soha! premierje + videó

A Svenk ebben az adásában a Most vagy soha! premierjén történtekről számol be Zavaros Eszter és a stáb, de megszólal a műsorban a Semmelweis című film jelmeztervezője, illetve Trill Zsolt színművész az utóbbi évek magyar filmjeinek akciójeleneteiről is beszél.
Svenk: Kojot négy lelke + videó

Svenk: Kojot négy lelke + videó

A Svenk legfrissebb adásában szó lesz két új dokumentumfilmről, a Most vagy soha! című nagyjátékfilm VFX technikájáról és természeten a közeledő Oscar-díjátadó magyar vonatkozásait is megismerhetjük.
Svenk: Közeleg a Most vagy soha! premierje + videó

Svenk: Közeleg a Most vagy soha! premierje + videó

Március 14-én robban be a mozikba az év legjobban várt történelmi kalandfilmje, egy új animációs film szintén premierre vár. Ismét a legizgalmasabb híreket hozta el a Svenk stábja. Műsorvezető: Zavaros Eszter.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!