2022. 01. 16. Vasárnap Gusztáv napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Híradó 12:00

StartStop

Start/Stop: Seat Ibiza FR

A Hír TV mobilitási magazinjában, a StartStopban bemutatjuk az új Seat Ibiza FR-t, beszélünk az új, környezetbarát Kamazról, de szó lesz arról is, hogy sínen van a Sikló és, hogy véget ért az Elektromos Túraautók első szezonja.

HírTV

További epizódok

StartStop: Íme, a hidrogénhajtású Toyota Mirai

Start Stop, az innovatív autós magazin. 2022. január 15.

StartStop: Repülőtaxi Rómában

Az e heti adásban a Kia crossoverét teszteltük, emellett szó esett a több mint 120 éves Autólkub szolgáltatásairól, és arról is, hogy elektromos kukássutót készítenek Magyarországon valamint a római repülőtaxiról. 2022. január 08.

StartStop: 2021 kedvenc forgatási élményei

A HírTV mobilitási magazinműsorában egyebek között megismerkedtünk a wakeboard világával, megversenyeztettük a különböző hajtású kerékpárokat és igazi autócsodákat is megcsodálhattunk. Válogatás 2021 legemlékezetesebb forgatási élményeiből. Műsorvezető: Szujó Zoltán. 2022. január 01.

Legfrissebb híreink

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!